Rockin ‘μεγάλες αναμνήσεις

να έχετε κατά νου την πρώτη μέρα του έτους 44.
Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι μεγάλο, παίρνω ένα βράχο. Τότε το φέρνω σπίτι.

Είναι λίγο τελετουργικό Χρησιμοποιώ για να με βοηθήσω να κρατήσω υπόψη τις ειδικές στιγμές στη ζωή μου, καθώς και να έχω βράχους από όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας! Τους επέστρεψα από το έδαφος σε μια μικρή πόλη στην Ισπανία την ημέρα που μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Αστεία ιστορία: Αυτοί οι βράχοι σχεδόν δεν το έκαναν πίσω στην Καλιφόρνια, δεδομένου ότι ακριβώς το ίδιο ταξίδι, αφού εγκαταλείψαμε την Ισπανία, το El Hub, καθώς και εγώ πήρα ένα παλιό, αργό μετακίνηση ολονύκτινο τρένο στην Πορτογαλία, όπου συσκευάσα το Βράχοι καθώς και μερικά άλλα αναμνηστικά σε ένα λεπτό κουτί από χαρτόνι, το οποίο αποστέλλουμε από ένα γραφείο δημοσίευσης της Λισαβόνας.

Την τελευταία στιγμή πριν να μπουν στο κουτί, τυλίγω τα περιεχόμενα σε ένα λεπτό αφρό αφρώδες φιλικό προς το περιβάλλον floral maxi gown που πήρα σε ένα h & m στην Ισπανία (αυτό ήταν πριν από την αλυσίδα είχε δείξει στις ΗΠΑ, καθώς και τα ρούχα τους ήταν εξαιρετικά εξωτικά για μένα.), ακριβώς στην κατάσταση το κουτί έσπασε ανοιχτό.

Είναι ένα μεγάλο πράγμα που έκανα από τότε που το κουτί δεν εμφανίστηκε στην Καλιφόρνια για πολύ περισσότερο από ένα μήνα μετά την επιστροφή από την Ευρώπη. Θα έδινα πολύ να δει κάποιος τύπος αυτών των mementoos για άλλη μια φορά μέχρι το κουτί, κατεστραμμένο καθώς και χωρισμένο στις γωνίες, εμφανίστηκε στην πόρτα μας μια μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Κάπως, χάρη σε λίγη τύχη αποστολής καθώς και εκείνη την προστατευτική θαλάσσια αφρώδη φιλικό προς το περιβάλλον φόρεμα, ό, τι ήταν ακόμα στο κουτί, συμπεριλαμβανομένων των βράχων μου.

Ω! – Εκτός, επίσης, έχω ένα κόκκινο βράχο που επέλεξα από το μπροστινό μέρος του γραφείου ob-gyn την ημέρα που είδα τον καρδιακό παλμό του Connor στο υπερηχογράφημα την εξαιρετικά πολύ πρώτη φορά. Το βράχο μου θυμίζει ακριβώς πόσο ευχαριστημένος καθώς και απολύτως τρομοκρατημένος ένιωσα πότε είδα ότι ο Teeny, το μικρό λευκό blip στην οθόνη. Αναρωτήθηκα, ήταν αυτή η μόνη δυνατότητα μου να έχω ένα παιδί; καθώς και θα το κάνει πέρα ​​από τις επικίνδυνες πολύ λίγες εβδομάδες; (Ακόμη και εκείνη την ημέρα, κατάλαβα ότι θα είναι κορίτσι. Μην με ρωτάς πώς, όμως το έκανα.)

Οι γυαλισμένες οικολογικές ομορφιές στην κορυφή είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη συλλογή μου, συγκεντρώθηκαν από την παραλία Moonstone το πρωί των 44ης γενέθλιάς μου μετά την ολοκλήρωσα ένα jog κατά μήκος της παραλίας.

Τώρα θα μου θυμίζουν πάντα το beachcombing καθώς και ακριβώς το πόσο losey-goosey ένιωσα μετά από αυτό το τρέξιμο. Θα πάνε στο παράθυρο μου για λίγους μήνες, καθώς και μετά από αυτό, στο ειδικό κουτί όπου κρατώ τα υπόλοιπα βράχια μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Έχετε οποιοδήποτε είδος τελετουργιών μνήμης; bit πράγματα που κάνετε για να κρατήσετε κατά νου ουσιαστικά γεγονότα;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko