Είναι σκόπιμα απολύτως βερνίκι νυχιών την επόμενη τεράστια τάση έφεσης;

Όπως i online, καθώς και η αναπνοή! Βλέπετε τώρα το βερνίκι νυχιών που δημιουργείται σκόπιμα να αποφλοιωθεί σε δύο έως τέσσερις ημέρες.

Είναι από μια μάρκα που ονομάζεται BBX Elsa. Τα γρήγορο ξηρούς αποφλοιωμένους βερνίκι νυχιών ασχολούνται με εκείνους που τους αρέσει να γυρίζουν συχνά το χρώμα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βερνίκι αποτελείται από 60% νερό καθώς και σκόπιμα δημιουργείται για να αποφλοιωθεί σαν αυτοκόλλητο. Αφού ζωγραφίσετε, περιμένετε δύο έως τρία λεπτά, τότε τελειώσετε.

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να στρώσετε σε ένα κορυφαίο παλτό, καθώς και ναι, το βερνίκι έχει σκοπό να παραμείνει απολύτως, ακόμη και με ένα αφαίρεση παλτό στην κορυφή. Υπάρχουν δύο σύνολα για να επιλέξετε από τρεις αποχρώσεις σε κάθε σετ. Μπορείτε να τα πάρετε στο διαδίκτυο για $ 42 το καθένα.

Μου αρέσει να ζωγραφίζω τα νύχια μου το Σαββατοκύριακο καθώς και κρατά το ίδιο το ίδιο χρώμα για μια εβδομάδα, οπότε αυτή η ιδέα απολύει απολύτως το μυαλό μου. Είμαι sooooo όχι η αγορά-στόχος, lol!

Μου αρέσει η αλήθεια ότι το πολωνικό στεγνώνει τόσο γρήγορα, όμως δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να υποβάλει ξανά μια μάνη αρκετές φορές όλη την εβδομάδα, ακόμη και αν χρειαστεί λιγότερο από πέντε λεπτά συνολικά.

Παραποίηση αυτή μπορεί να είναι επαναστατική, αν και είστε ο τύπος του ατόμου που παίρνει μυρμήγκι βλέποντας την ίδια ακριβώς σκιά στα νύχια σας! Έχω έναν φίλο που αλλάζει το βερνίκι νυχιών συχνά, καθώς και έτσι μπορώ να το δω ελκυστικό για εκείνους που δεν ενδιαφέρονται να διαπράξουν την ίδια την ίδια σκιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι πιστεύετε για το απολύτως βερνίκι νυχιών; Πιστεύετε ότι είναι κάτι που μπορεί να πιάσει; Εκτός από το να κρατάει οποιοδήποτε είδος “ap-peel” (κορίτσι, καταλαβαίνετε έπρεπε να πάω εκεί) για σένα;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko