Summertime Skin Finanament

Έχουμε βιώσει ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαίρια στο ρεκόρ εδώ στο Τορόντο! Το καλοκαιρινό δέρμα για μένα σημαίνει: προστασία, ενυδάτωση καθώς και έλεγχος λαδιού. Εδώ είναι τα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει για να βοηθήσω τη μάχη του δέρματός μου τη θερινή θερμότητα:

Θα κάνω μικρές αξιολογήσεις σε καθένα από αυτά, επειδή μερικές από αυτές είναι σχετικά πρόσφατες εξαγορές.

Illamasqua Matte Veil – C $ 55.95
Το αρχικό πέπλο Ύδρας είναι οι προτιμώμενοι εκκινητές μου για τους μήνες χειμερινών εποχών, ώστε να επιλέξω να δώσω τη ματ έκδοση μια δοκιμή. Αυτός ο εκκινητής όχι μόνο βοηθά να εξομαλύνει το δέρμα μου καθώς και να το κρατήσει ματ, όπως και με κάποιο τρόπο λαβίζει για να μην πιπιλίζει τη ζωή από το δέρμα μου. Μου αρέσει η προστατευμένη συσκευασία με το εσωτερικό καπάκι – το έκανε πότε έχει ένα bit κουτάλι κουτάλι συνδεδεμένο, ωστόσο, επειδή το έκαψαν λάθος. Επίσης, φαίνεται καθώς και μυρωδιές όπως το γιαούρτι φράουλα!

Clarins UV Plus HP SPF 40 ημερών Tint – C $ 42
Είμαι μόνιμα σε μια περιήγηση για ένα ορυκτό αντηλιακό που δεν είναι υπερβολικά λιπαρό ή παράγει ένα φάντασμα λευκό χυτό. καθώς πιστεύω ότι το ανακάλυψα! Πριν από αυτό χρησιμοποιούσαμε το La Roche-Posay Anthelios Mineral Tinted Ultra-Flue Lotion SPF 50, καθώς και αν και εγώ το άρεσε στο πρώτο, ήταν η μέθοδος καθώς και η πορτοκαλί για τον τόνο του δέρματός μου, καθώς και την αναπηρία επάνω το δέρμα μου. Η Clarins κάποιος χρησιμοποιεί πραγματικά καλά, καθώς δεν είναι υπερβολικά πορτοκαλί (ok είναι ένα πορτοκαλί, ωστόσο λειτουργεί – δείτε το δελτίο δείγματος κάτω). Προσθέτει λίγο πολύ περισσότερο πετρέλαιο στο δέρμα, οπότε όταν φορέω αυτό κάτω από το τυπικό μου θεμέλιο, παρατηρώ ότι παίρνω shinier νωρίτερα. Που με φέρνει στο επόμενο στοιχείο …

Avon Makeup Spray Spray – C $ 12
Αυτό το υλικό είναι απίστευτο! Δεν περίμενα πολύ από αυτό, ωστόσο, πραγματικά βοηθά να θέσει το μακιγιάζ μου καθώς και να κρατήσει το ακτινοβολεί στο δέρμα μου στον κόλπο. Έχω δοκιμάσει τη μητροπολιτική αποσύνθεση όλο το ψεκασμό τόσο ανίχνευσης, ωστόσο δεν το ανακαλύψα τόσο καλά. Για μένα, αυτό το Outperforms UD! Το ακροφύσιο ψεκασμού σε αυτή τη φιάλη είναι μάλλον μεγάλη και μια λεπτή ομίχλη που καλύπτει ολόκληρη τη συμφωνία με μερικά περάσματα. Τα μόνα θέματα που έχω είναι: 1) Είναι γεμάτο αλκοόλ (3ο συστατικό), οπότε δεν θα χρησιμοποιήσω αυτό το καθημερινό. Και 2) το μπουκάλι είναι μικροσκοπικό, μόνο 60ml. Αλλά, μην πληρώνετε ποτέ πλήρες κόστος για το Avon, πήρα το δικό μου για μόνο $ 6.

Mary Kay Charm Blotters φύλλα απορρόφησης πετρελαίου – C $ 8.50
Αυτά είναι ένα από τα προτιμώμενα χαρτιά μου – είναι κατασκευασμένα από λινά / χαρτί καθώς και εξαιρετικά αποτελεσματικά στην απαλλαγή ακτινοβολεί στη συμφωνία χωρίς να προσθέσω οποιοδήποτε είδος προϊόντος (δεν είμαι τόσο καλά με τους τάλκη χαρτί). Εκτός από αυτά είναι καλά μεγάλα φύλλα μεγέθους (10 x 7,6cm), έτσι απαιτώ μόνο ένα φύλλο ανά κηλίδα. Γενικά προτομή ένα από αυτά έξω μετά το μεσημεριανό γεύμα (1-2pm-ish) για να κηλιδώσει πριν σκόνη το πρόσωπό μου. Σε σύγκριση με τους άλλους στην αγορά, δεν είναι τόσο δαπανηρά είτε. Επιλέγω τον τύπο κλινοσκεπάσματος / χαρτιού των χαρτιών στυπώματος πάνω από τον τύπο πλαστικού / φιλμ – τα άλλα προτιμώμενα χαρτιά μου είναι από τον Shiseido καθώς και τη BOSCIA.

L.A. Χρώματα που πιέζονται σκόνη σε μπεζ – C $ 2
Αγόρασα αυτό για τη δυσκολία των μακιγιάζ των $ 20 καθώς και το χρώμα μου εντυπωσίασε! Αυτή η σκόνη προσφέρει καλή προστασία, ωστόσο ό, τι μου άρεσε πολλοί γι ‘αυτό είναι ο έλεγχος ακτινοβολίας. Είναι κάπως σκόνη, ωστόσο, εφ ‘όσον χρησιμοποιώ ένα ελαφρύ χέρι με ένα χνουδωτό καθαρό για να εφαρμόσει ένα λεπτό στρώμα, είναι εντάξει. Η συσκευασία δεν είναι το πιο ανθεκτικό – το καπάκι είναι επιρρεπές να έρχεται unhinged – ωστόσο είμαι χαρούμενος που L.A. Colors ακόμα και ενοχλούσαν να προσφέρουν έναν καθρέφτη μέσα στο καπάκι!

L Προς r: Swatches του Matte Matte Veil, Clarins UV Plus Ημέρα οθόνης, καθώς και L.A. Χρώματα που πιέζονται σκόνη

Clinique Browness Surge Deal με ψεκασμό Διψάξτε το δέρμα ανακούφισης – C $ 29
Παρόλο που το καλοκαίρι αφορά τον έλεγχο πετρελαίου, το δέρμα, ο οποίος, ο οποίος καταλήγει να αφυδατωθεί εξαιτίας τόσο ζεστού (σε εξωτερικούς χώρους) καθώς και κλιματισμού (σε εσωτερικούς) – γι ‘αυτό μου αρέσει η ενυδατική ομίχλη του προσώπου για το καλοκαίρι. Το επέλεξα αυτό στην αρχή του έτους εξαιτίας όλων της διαφημιστικής εκστρατείας γύρω από αυτό. Έχω χρησιμοποιήσει μόνο για λίγες εβδομάδες καθώς και είμαι αναποφάσιστος αν είναι υπέροχο ή καλό. Μου αρέσει ότι περιλαμβάνει γλυκερίνη που φαίνεται να λειτουργεί ως βάση ενυδάτωσης καθώς και ένα σύνθετο μακιγιάζ. Χρησιμοποιώ αυτό ως ένα βήμα προ-ορού, καθώς και για να φρεσκάρετε το μακιγιάζ μου. Προς το παρόν, εξακολουθώ να έχω το sukin ενυδατωμένο τόνερ ομίχλης όπως η προτιμώμενη ομίχλη του προσώπου μου. Θα πληκτρολογήσω μια πολύ καλύτερη άποψη όταν έχω χρησιμοποιήσει αυτό περισσότερο – είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό προϊόν στο εξαιρετικά λιγότερο!

Jack Μαύρη υγρασία Therapy Lip Balm στο Grapefruit SPF 25 – C $ 10.50
Τα χείλη είναι ένα από τα μέρη του σώματος που παραμελούνται από την άποψη της ηλιακής ασφάλειας (ένα άλλο είναι το πίσω μέρος των χεριών!) Έχω ψάξει ψηλά καθώς και χαμηλά για τα προϊόντα χείλους με υψηλή SPF που δεν αφήνουν τα χείλη με ένα Λευκό Chalky φινίρισμα, καθώς και μέχρι στιγμής, ο Jack Black ήταν η καλύτερη επιλογή. It’s not my preferred in terms of surface though – to me, the balm just sits on top of my lips as well as feels uncomfortable. It includes lanolin which I may be sensitive to. But I’m prepared to tOlerate στην αγορά για να προσφέρει ηλιόλουστη ασφάλεια για τα χείλη μου. Επίσης, αυτό περιλαμβάνει χημικά αντηλιακά (οκτανώξακε 7,5%, avobenzone 3,0%), δεν έχω συναντήσει οποιοδήποτε είδος της Sun Sun Sunsite με μόνο ορυκτά / φυσικά αντηλιακά – αν έχετε συναντήσει οποιαδήποτε, θα ήθελα να μάθω!

Αυτά είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του καλοκαιριού μου – ποια είναι η δική σας;

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Κάντε κλικ για να στείλετε email αυτό σε έναν φίλο (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Pinterest (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε στο Twitter (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Tumblr (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε την Reddit (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Sunscreens προσώπου: Allie Mineral Damp Neo Vs Clarins UV Plus HPIT’s Επίσημα καλοκαίξτε σήμερα! Έτσι, αυτός είναι ο ετήσιος δείκτης σας για να φορέσετε το αντηλιακό σας κάθε μέρα! Ας ρίξουμε μια ματιά σε 2 αντηλιακά προσώπου που είμαι σήμερα απολαμβάνω: • Allie UV Ορυκτό DIMP NEO SPF 50+ PA ++++ • Clarins UV Plus HP Sunscreen Multi-Protection Tint στο φως Θα αναθεωρήσω …
21 Ιουνίου 2017in “Ομορφιά”

Βαθμολογώντας τις ρουτίνες για την περιποίηση της επιδερμίδας – Μέρος 2 είναι αναπόφευκτη ότι αφού δημοσίευψα την ταξινόμηση της περιποίησης της περιποίησης της περιποίησης των φίλων μου, ότι οι άλλοι φίλοι μου επιθυμούσαν να αναθεωρηθούν οι ρουτίνες τους. Μου είπα, Παρακάτω είναι οι αυτοαναφερόμενες …
11 Μαΐου 2015, “Ομορφιά”

Ιούλιος γοητεία Αγαπημένα καθώς και 200 ​​ημέρες από το No-Buyi’ve ποτέ δεν έκαναν μηνιαία Αγαπημένα, αφού ανησυχώ ότι οι επιλογές μου θα καταλήξουν να είναι τόσο επαναλαμβανόμενοι μήνα μετά το μήνα, επειδή τα αγαπημένα μου δεν τροποποιούν δραστικά. Ίσως δεν θα είναι μια μηνιαία υπόθεση, ωστόσο, ας δούμε ακριβώς πώς πηγαίνει. Πριν πάω στα αγαπημένα μου Ιουλίου, απλά θέλω να αναγνωρίσω …
7 Αυγούστου 2015, “Ομορφιά”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko