Προσφυγή προϋπολογισμού για $ 10 ή λιγότερα: Maybelline Tattoo Studio Gel μολύβι μολύβι

Μακροπρόθεσμες γραμμές
Hooray για την ομορφιά του προϋπολογισμού! Σε αυτή τη νέα σειρά, μιλάμε για γλυκά ευρήματα που μπορείτε να πάρετε για $ 10 ή λιγότερο.

Η Maybelline είναι δημοφιλής για τα γλάστρες τους τατουάζ στούντιο γέλης, και χαίρομαι που λέω ότι τα μολύβια πηκτής τους είναι εξίσου καλά – και στα 7,99 δολάρια το καθένα, είναι τρελοί προσιτές.

Συνήθιζα να φορούσα μολύβια πηκτώματος όλη την ώρα λόγω του χρόνου επικής φθοράς (Bobbi Brown Jet ήταν η μαρμελάδα μου πίσω στην ημέρα), αλλά έχω σταματήσει λίγα χρόνια πριν όταν το δέρμα μου έγινε ξηραμένο από όλα τα γήινα ερήμους σε συνδυασμό! Τα μολύβια πηκτώματος απλά έπρεπε να είναι πάρα πολύ ανήσυχοι καθώς αναρροφούν την υγρασία έξω από το δέρμα μου, έτσι έχω μετατραπεί σε κανονικές παλιές επενδύσεις Kohl αντί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μολύβια πηκτής Maybelline είναι διαφορετικά. Είναι στην ενυδατική πλευρά (για τις γραμμές πηκτής). Είναι κρεμώδη και εύκολο στο φτερό για τέλεια μανία, μαλακές γραμμές.

Μια μεγάλη προειδοποίηση; Η ποιότητά τους ποικίλλει ανάλογα με το χρώμα. Όπως, οι καφέ και γκρίζες αποχρώσεις, τις οποίες φοράω όλη την ώρα, είναι αλεξίσφαιρα. Ωστόσο, άλλες αποχρώσεις όπως τα μπλουζ είναι μαλακά και έχουν πολλά περισσότερα “δίνουν”. Τόσο το Ναυτικό όσο και οι ιδέες Teal έσπασαν την πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα.

GRRR … Αφού ακονίστηκα τις συμβουλές, τα μολύβια έμειναν στερεά και δεν καταρρέουν, αλλά ακόμα, είναι πάντα ενοχλητικό να χάσει το προϊόν ιδανικό από το ρόπαλο. Κρατήστε την απόδειξη σας μόνο σε περίπτωση που πάρετε ένα Wonky.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι ακόμα ένα chanel twist-up liner κορίτσι σε όλη τη διαδρομή, αλλά είναι υπέροχο να έχουμε φθηνές επιλογές. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια χρώματα να πάρετε, λέω να επιλέξει το γκρι ή το καφέ Bangin. Και οι δύο τελευταίες όλη την ημέρα χωρίς ούτε μια αφή.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko