Τέσσερα βήματα για τα εκπληκτικά ματ τα χείλη πτώσης

Laura Mercier Velor Extreme κραγιόν σε φρέσκο
Gah! Είμαι τόσο εκστατικός περίπου 1) ο καιρός πουλόβερ (οποιοσδήποτε άλλος απολύτως πάνω από τη θερμότητα;), και δεν μπορώ να περιμένω όλα τα πλήρη χρωματισμένα χρώματα χείλη για πτώση! Είμαι ήδη κτίζει το στρατό μου των μούρων, κόκκινα και τριαντάφυλλα …

Εάν είστε όλοι σχετικά με τα πλούσια, τα φθινοπωρινά χείλη όπως είμαι, εδώ είναι τέσσερις ιδέες εφαρμογής για να σας βοηθήσει να πάρετε εκπληκτικά ματ τα χείλη πτώσης που φαίνονται καταπληκτικά όλη την ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Βήμα πρώτο: Προπληρωμένο

Προετοιμάστε τα χείλη σας, εφαρμόζοντας το αγαπημένο σας ενυδατικό βάλσαμο για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε ξηρότητα. (Είμαι οπαδός της αλοιφής των κέρατων, εγώ.)

2. Βήμα δεύτερο: μαλακώνετε αυτές τις άκρες

Με ένα δάχτυλο, πατήστε ένα λεπτό ποσό του αγαπημένου σας υγρού concealer όλα κατά μήκος των άκρων των χειλιών σας μέχρι να εξαφανιστεί το δέρμα σας στο δέρμα σας. Στη συνέχεια, περιμένετε ένα λεπτό για να στεγνώσει το concealer. Ιδανικό τώρα Αγαπώ την κλεψύδρα veil reuching concealer (είναι αυτό που φοράω σε αυτές τις φωτογραφίες), αλλά οποιοσδήποτε καλός χρωματισμένος υγρός concealer πρέπει να κάνει.

3. Βήμα τρίτο: Ρυθμίστε το και ξεχάστε το

Τοποθετήστε μια κωνική βούρτσα μάτι με μια ημιδιαφανή σκόνη ρύθμισης και σκόνη σκόνης ελαφρώς ένα στρώμα πάνω από το concealer για να το ρυθμίσετε.

4. Βήμα τέσσερα: απλά προσθέστε χρώμα

Εφαρμόστε το πλούσιο χρώμα χείλος πτώσης είτε απευθείας από το σωλήνα, είτε χρησιμοποιώντας μια βούρτσα. Στη συνέχεια, βήμα πίσω και θαυμάστε τα εκπληκτικά χείλη σας!

Laura Mercier Velor Extreme κραγιόν στο Femme
Αστική αποσύνθεση ματ κραγιόν στο μεγάλο
Swatches, Babe!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν ήμουν ο μόνος εμπνευσμένος να φορέσω κάτι πολύχρωμο σήμερα! Αυτή είναι η εμφάνιση εμπνευσμένη στο Peacock Connor.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko