Grays Gone Wild

SMOOOOVE κινείται
Είναι πάντα αστείο για μένα να ακούσω τον εαυτό μου να το πω αυτό δυνατά: “Η καλλιέργεια των γκρίζων σου είναι δύσκολο”. Επειδή δεν είναι σαν να τρέχετε μαραθώνιο ή οτιδήποτε άλλο. Είστε κυριολεκτικά υπάρχουσες! Αλλά πραγματικά είναι δύσκολο και από τις πολυάριθμες προκλήσεις που κάποιος υπολείπεται όταν μεγαλώνουν τα γκρίζατά τους (και υπάρχουν σίγουρα πολλά!), νομίζω ότι ένα από τα πιο δύσκολα ρυθμίζει τη νέα υφή.

Τα γκρίζα μου έχουν μια εντελώς διαφορετική υφή από τα υπόλοιπα μαλλιά μου. Είναι πιο χονδρικά, πιο σκληρά, bumpier … lol. Εύχομαι να δείτε αυτή την παράξενη μικρή μετεγκατάσταση κύματος χεριών που μόλις έκανα με το αριστερό μου χέρι όταν είπα “Bumpier”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ω, Karen, είσαι τόσο περίεργος. ?

Όπως είπα, καλώ τα γκρίζα μου “Ramen Noodle τρίχες” επειδή το πιο ελκυστικό από τη δέσμη μοιάζει σαν ένα μπλοκ ξηρών, τραγανών αφυδατωμένων ζυμαρικών.

Έτσι … τι συμβαίνει με αυτό; Σύμφωνα με τον Jay Kushner, Senior Stylist και Διευθυντής της Εκπαίδευσης Stylist στο Σαλόνι ομορφιάς Joseph Cozza στο Σαν Φρανσίσκο, “Η αλλαγή υφής όταν προσπαθεί να αγκαλιάσει τα φυσικά γκρίζα μαλλιά σας μπορεί να είναι λίγο πρόκληση για πολλούς ανθρώπους … διαχειρίζεται διαφορετικά. Καθώς μεγαλώνουμε, μια μείωση της μελανίνης (η χρωστική που βάζει χρώμα στα μαλλιά) και το σμήγμα (το ενυδατικό λάδι που εκκρίνεται από το τριχωτό της κεφαλής) μπορεί να συμβάλει στην τρίχα να γίνουν πολύ πιο στεγνά, χονδροειδή και καλώδια ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Για να σας βοηθήσει να δαμάσετε την υφή της τρίχας, ο Jay συνιστά να χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν με βάση το πετρέλαιο, κλιματιστικό και μάσκα, καθώς συνήθως λειτουργούν καλά επειδή είναι ενυδατική, μαλακτική και εξομάλυνση, και του αρέσει το σαμπουάν της Formula ($ 35), Conditioner ($ 41) και μάσκα ($ 67).

Και για το styling, προτείνει να κολλήσει σε αυλάκια και λάδια, “που θα μαλακώσει και θα χαλαρώσει και να ηρεμήσει την υφή ακόμη περισσότερο”, και συνιστά να διευθύνετε τα μούτερ, τα πηκτώματα και τα σπρέι αλατιού παραλιών, επειδή τείνουν να κάνουν στεγνή υφή ακόμα πιο στενή.

Φυσικά, αυτό που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε τελικά εξαρτάται από την ατομική σας υφή μαλλιών και τα μαλλιά σας. Σχετικά με τα γκρίζα μαλλιά, Maya Lowe Batki, ο στυλίστας που έκανε το μεγάλο μου ψιλοκομμένο την άλλη εβδομάδα, λέει ότι “μπορεί να πάρει στρέβλωση. Μπορεί να πάρει τον Straiger. Μπορεί να πάρει λεπτότερο. Το γκρίζο είναι διαφορετικό, αλλά η αλλαγή υφή είναι ένα κοινό πράγμα. ”

Η Maya συνιστά να πειραματίζεται με διαφορετικά προϊόντα ενυδάτωσης, και γενικά, όταν τα εφαρμόζετε στα μαλλιά σας, προσπαθήστε να μην πάρετε πολύ κοντά στο τριχωτό της κεφαλής σας, επειδή αυτό μπορεί να οδηγήσει στα μαλλιά σας και να αισθάνεστε βαριά και ζυγίζει.

Έτσι, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δυο εβδομάδων, έχω επεκτείνει την υγρασία σημαντικά με εναλλαγή μεταξύ χρησιμοποιώντας ένα ενυδατικό λάδι μαλλιών με ένα υψόμετρο-ενυδάτωσης-στο conditioner (αυτή η σιλικόνη ένα από την Kerastase ήταν η μαρμελάδα μου, δεν είναι βαρύ ή λιπαρό), το οποίο χρησιμοποιώ σε υγρά μαλλιά αφού βγάλω από το ντους.

Έχω επίσης αρχίσει να χρησιμοποιώ ένα εξειδικευμένο σαμπουάν εξομάλυνσης και conditioner Combo – R + Co Bel Air ($ 28 το καθένα).

Με τη βοήθεια αυτών των προτάσεων και προϊόντων, η Crispy Ramen Noodle κατάσταση έχει βελτιωθεί και οι γκρίζες μου ήταν λιγότερο cray-cray.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν έχετε γκρίζα μαλλιά, πώς αντιμετωπίζετε την υφή; Έχετε προσπάθειες και αληθινές προτάσεις; Είμαι πάντα επάνω για να δοκιμάσω κάτι νέο («tis η κατάρα του εξαρτημένου γοητείας).

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko