Επτά θανατηφόρα αμαρτίες του μακιγιάζ ταυτότητας

Αυτός ο εντοπισμός συνεχίζεται για λίγο, το είδα για πρώτη φορά στο blog του πενταετούς, και στη συνέχεια πολύ πιο πρόσφατα στο blog του Agirlwithpinkss, το οποίο στη συνέχεια μου υπενθύμισε ότι το είχα στο σχέδιο μου ντοσιέ. Ο σκοπός αυτού του εντοπισμού είναι να ονομάσετε ένα στοιχείο μακιγιάζ που σχετίζεται με κάθε μία από τις επτά θανατηφόρες αμαρτίες. Πλευρική Σημείωση: Αυτός ο εντολισμός μου θυμίζει την εικόνα της κίνησης SE7EN! (καλή ταινία αλλά τρομακτικό!)

ΑΠΛΗΣΤΙΑ
Ποιο είναι το πολλά σας φθηνό στοιχείο έκκλησης; Ποιο είναι το πολύ ακριβό στοιχείο της έκκλησης;
Το πιο ανέξοδη: Με τα χρόνια έχω πάρει πολλά αντικείμενα προσφυγής για ένα δολάριο, αλλά αυτό που χρησιμοποιώ τακτικά είναι η υγρή σκιά άγρια ​​ματιών στο Brulee, η οποία είναι μια φανταστική σκιά αναδεικνύει το φρύδι.

Πιο ακριβό: Αυτό είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά πληρώσαμε σχεδόν $ 200 για μια περιποίηση της επιδερμίδας από μια κορεατική μάρκα που δεν άκουσα ποτέ και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα όλα τα αντικείμενα, και αυτό ήταν πριν από 2 χρόνια. Η μάρκα ονομάζεται ιστορία του Whoo και προφανώς χρησιμοποιήθηκε από το Βασιλικό Δικαστήριο. Αυτό είναι σαν το σύνολο που αγόρασα:

Ο στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω ολόκληρο το σχήμα αυτό το χειμώνα!

ΟΡΓΗ
Σε ποιο στοιχείο έχετε μια σχέση αγάπης / μίσους;
Ορυκτό μακιγιάζ. Μου αρέσει να τους παίρνω και να παίζω μαζί τους, αλλά δεν τα χρησιμοποιώ σε τακτική βάση! Τα πολύ αγαπημένα μου ορυκτά μάρκες είναι μεταξωτά φυσικά (θεμέλια και κοκκινίζει) και fyrinnae (σκιές ματιών). Τα θεμέλια του μεταξιού Naturals είναι τακτοποιημένα επειδή μπορείτε να τα ανακατεύετε μόνοι σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τη σκιά σας για να ταιριάζει με το χειμώνα ή το καλοκαιρινό σας χρώμα:

ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ
Ποια μάρκα καταλαμβάνει πολλή συλλογή σας;
Mac για σκιές ματιών (75) και Essie για βερνίκια νυχιών (81). Δεν υπάρχει ντροπή, και θα απολαύσω περισσότερα από τις δύο μάρκες το 2016!

ΝΩΘΡΟΤΗΤΑ
Ποιο προϊόν παραβλέπετε περισσότερο λόγω της τεμπελιάς;
Προϊόντα περίγραμμα. Έχω πάρει μερικά προϊόντα ειδικά για το contouring, συμπεριλαμβανομένου του NYX Taupe Blush, Mac γλυπτική σκόνη σε γλυπτό, και Illamasqua κρέμα Blusher σε Zygomatic … αλλά σχεδόν ποτέ ποτέ να περιγράψω το πρόσωπό μου.

ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ
Ποιο προϊόν σας δίνει την πιο εμπιστοσύνη;
Αποκρύπτων. Νιώθω ότι χωρίς concealer μάτι, φαίνω πραγματικά φθαρμένος και σχεδόν ασθενής. Το σημερινό μου πολύ αγαπημένο είναι η ηλικία Maybelline rewinder Eraser (δείτε τη σύγκριση της θέσης μου των concealers Maybelline εδώ).

ΛΑΓΝΕΙΑ
Ποιο στοιχείο βρίσκεται στην κορυφή της έκκλησης επιθυμιών σας;
Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου ιδανικό τώρα είναι το Lusting After Appress Products θεωρώντας ότι δεν έχω σκοπό να πάρει οτιδήποτε (εκτός από μερικά πράγματα εδώ και εκεί) Έτσι θα ονομάσω ένα νεοσύστατο στοιχείο: Sephora Collection Color & Care ($ 18):

Είδα αυτό που εξετάστηκε στις ομορφιές, στις οποίες το συνέκρινε εναντίον του YSL Volupté Tint-In-Oil ($ 35) – ήταν μια άμεση λαγνεία!

ΖΗΛΕΥΩ
Ποιο προϊόν μακιγιάζ φαίνεται εξαιρετικό από άλλα αλλά όχι σε σας;
Τολμηρά κραγιόν. Απλά δεν μπορώ να το τραβήξω χωρίς να φανεί ανόητο. Προσωπικά αισθάνομαι ότι τα χείλη μου είναι πολύ γεμάτα και οτιδήποτε τραβάει πολύ περισσότερη προσοχή σε αυτούς με κάνει να φαίνω γελοίο! Θα ήθελα πολύ να βράσει κάτι σαν αυτό:

Εάν δεν το έχετε κάνει αυτή την ετικέτα, παρακαλώ κάντε!

* Επεξήγηση της εικόνας κεφαλίδας: Προφανώς υπάρχει εικασία ότι οι χαρακτήρες SpongeBob Squarepants βασίζονται στις 7 θανατηφόρες αμαρτίες – ενδιαφέρουσα ιδέα.

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Κάντε κλικ για να στείλετε email αυτό σε έναν φίλο (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Pinterest (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε στο Twitter (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Tumblr (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε την Reddit (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

20 Ερωτήσεις Ερωτήσεις Τον Θάντα Μια ετικέτα που είδα στην Katie του Plus Blog της ομορφιάς πριν από την ομορφιά πριν! (Μου λείπει η Κέι Ήταν ένα παγωμένο ροζ …
22 Νοεμβρίου 2015, “Ομορφιά”

Εξομολογήσεις ενός Blogger Blogger! μια άλλη ταυτοποίηση. Αυτά τα σίγουρα κάνουν το δρόμο τους γύρω από το blogosphere. Παίρνω την ευχαρίστηση να τους διαβάσω καθώς προσθέτουν μια διαφορετική διάσταση σε ένα κατά τα άλλα μοναδικά θέματα ιστολογίου εστίασης (είτε ομορφιά, μόδα, μαγείρεμα κ.λπ.) – και όπως γνωρίζουμε, ο καθένας είναι πολύπλευρος. Ευχαριστώ Bree, και στυλ χωρίς να με ετικέτα …
15 Μαρτίου 2015, “Ομορφιά”

Το κραγιόν Tagyay, η σειρά μου, η σειρά μου! Ο θεαματικός Σαμ της Glam με τον Σαμ με εντάσσεται για αυτό. Εάν δεν με είχε εντοπίσει, θα έκανα κάποιο πλασματικό πρόσωπο που “με ετικέτα” ακριβώς έτσι θα μπορούσα να κάνω αυτή την ετικέτα! Ευχαριστώ τον Σαμ, για να με κρατήσει από το να έχεις να κατασκευάσω online pals! :Π…
4 Μαΐου, 2015in “Ομορφιά”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko