Ένα απρόβλεπτο δώρο από το πενταετή (ικανοποιημένος!)

Είμαι βέβαιος ότι είστε όλοι εξοικειωμένοι με τον Chris της πενταετούς – αυτή των δειγμάτων νυχιών που εισήγαγαν χιλιάδες λεμόνια – ήταν ομοίως ένας από τους νικητές από το δικό μου χαρίζω. Όταν την έστειλα την ειδοποίηση για να διεκδικήσει το βραβείο της – έβαλα μια πρόταση: ίσως να ικανοποιήσουμε, δεδομένου ότι εμείς στο διαδίκτυο στην ίδια πόλη. Εκτός από την απόλαυσή μου, δέχτηκε – ήταν μια ημερομηνία!

Αυτή ήταν η εξαιρετικά πολύ πρώτα να συναντήσετε ότι ο καθένας από εμάς έχει κάνει ποτέ με έναν συνάδελφο blogger …

Και ήταν φανταστικό! Είμαστε ικανοποιημένοι από την προηγούμενη Τρίτη το μεσημεριανό γεύμα, καθώς και κουβεντιάζοντας λίγο (κυρίως εγώ Yamming) – το κομμάτι του αγόρι φιστίκι ήταν σε ρυμούλκηση, οπότε ήταν πηγή απόλαυσης – τότε περπατήσαμε γύρω από το νέο κατάστημα Saks που συνδέεται με τον κόλπο του Hudson. Φυσικά, ο βασικός λόγος που ικανοποιήσαμε ήταν για μένα να την παρέσχε το βραβείο Giveaway, ωστόσο, από την έκπληξή μου, η Miss Fivenero μου έφερε μια τσάντα δώρων με καλούδια! Ήμουν giddy, καθώς άνοιξα την τσάντα δώρων για να αποκαλύψω:

Δεν θα έπρεπε πραγματικά, ωστόσο, είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό το απρόβλεπτο δώρο! Σας ευχαριστούμε! Εδώ είναι μερικές καλύτερες λήψεις:

Ο Tracy από την Ellen Tracy Perfume, το οποίο αναφέρει ως τα κορυφαία 10 άσχημη άρωμα που αγοράζει. Έχω παρακολουθήσει ένα μάτι έξω από τότε που άκουσα γι ‘αυτό από το blog της. Τώρα μπορώ να σταματήσω να κοιτάζω! Έχω χρησιμοποιήσει αυτό καθώς και τώρα καταλαβαίνω τι είναι ένα “δέρμα” τύπος μυρωδιού – είναι τόσο κρεμώδες και μαλακό, είναι υπέροχο!

Βερνίκια νυχιών (σαν να απαιτώ περισσότερο, σωστά;) l έως r:
• Η Elizabeth Arden νυχιών βερνίκια στο στόλο St. Plum και ζωγραφισμένη έρημο πάπρικα (αυτά διακόπτονται τα γυαλιστικά που προέκυψα πάνω στο blog της!)
• Χρώμα Cuccio σε ατενισμό στη Γένοβα
• Essie στο Go Overboard

Godiva καρυδιού καρύδι Brownie επιδόρπιο τρούφες Είμαι βέβαιος ότι όλοι καταλαβαίνετε τι ένα υπέροχο δόντι που έχω. Ας δούμε μόνο ότι αυτά είναι σχεδόν όλα φύλα …

Giant Toonie Coctor Coin! Για τους μη καναδούς, το “Toonie” είναι το κέρμα $ 2 μας. Έλαβε το όνομά του με βάση το κέρμα $ 1 μας, το οποίο ονομάστηκε με αγάπη το “Looonie” από την εικόνα ενός loon στο πίσω μέρος του νομίσματος. Έτσι, οι άνθρωποι άλλαξαν το L με το T για να αντιπροσωπεύει δύο, για το κέρμα $ 2. Heh, είμαστε αστείες άνθρωποι. Έχω βάλει ένα γνήσιο TOONIE δίπλα στο γιγαντιαίο νόμισμα σοκολάτας για να δείξει την κλίμακα! Έλεγχος περισσότερων για το Toonie εδώ.

Σας ευχαριστώ, Chris! Ήταν τόσο καλό να βάλετε μια συμφωνία με / φωνή / 3 διαστάσεων χαρακτήρα στο χέρι πίσω από το blog! (Όχι, δεν είχαμε κανένα είδος selfies, είμαστε και οι δύο κάτοικοι ντροπαλός) ελπίζω ότι θα έχουμε μια δυνατότητα να κλείσουμε για άλλη μια φορά στο μέλλον. Και το φυστίκι είναι ένα θαυμάσιο αγόρι του οποίου οι κύριες ανησυχίες ήταν το παιχνίδι του τερματισμού του φορτηγού καθώς και το φαγητό του, haha, τι ζωή!

Την ρώτησα πριν, ωστόσο μια ανησυχία που δεν πήρα ποτέ να ζητήσω προσωπικά ήταν: ακριβώς ακριβώς πόσα βερνίκια νυχιών κατέχουν! Δραστηριότητες!

Έχετε ικανοποιήσει ποτέ έναν συναδέλφου blogger;

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Κάντε κλικ για να στείλετε email αυτό σε έναν φίλο (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Pinterest (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε στο Twitter (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Tumblr (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε την Reddit (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Blogger Meetup Σαββατοκύριακο! (και Haul) μόλις πριν από λίγους μήνες, δεν είχα ποτέ ικανοποιήσει έναν ακόμα συγγραφέα ιστολογίου όμως τότε ικανοποιημένος πετρωτή! Και ακριβώς αυτό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ικανοποιούσα τρεις ακόμα bloggers! Ικανοποιούσα τον Jodi μιας στάσης της Brash και της γάτας της μυελίτιδας, καθώς και στη συνέχεια γυαλισμένο καθώς και εμπνευσμένο !!! : O Και φυσικά, κάναμε κάποια ψώνια μακιγιάζ! : P Εδώ είναι η …
17 Μαΐου 2016in “Ομορφιά”

Lemmings # 1Αυτό είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύετε έναν τύπο εισόδου στην καταχώριση επιθυμίας, ωστόσο έχω επιλέξει να τον τίτλο “Lemmings” αντ ‘αυτού. Ο λόγος για αυτό είναι δεδομένου ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, από τα προϊόντα της επιθυμίας μου έχουν δοθεί το ενδιαφέρον μου εξαιτίας των θέσεων των άλλων ανθρώπων γι ‘αυτούς. Ο…
23 Αυγούστου, 2015in “Ομορφιά”

Οκτώβριος 2016 Χαμηλή Αγορά ΛογαρυτοποίησηThis είναι ο πρώτος μήνας που είμαι πίσω στο μαύρο από τότε που η υπέρβαση του Ιουνίου. Είχα 108,32 δολάρια για να περάσω. Εκτός από το αγόρι, περνούσα κάθε δεκάρα! Δεν είναι πολλά να εξεταστούν όμως ένα από τα προϊόντα αυτά που αντιπροσωπεύουν το 80% του συνόλου. Εκτός από OH YEA, …
4 Νοεμβρίου 2016in “Ομορφιά”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko