Τι υπάρχει στη λίστα σας στη γοητεία σας;

Ξέρετε ότι αγαπώ μια λίστα.
Φίλη, ξέρεις ότι με αγαπώ κάποιες λίστες.

Είμαι ο τύπος του ατόμου που γράφει μια λίστα με όλες τις λίστες που χρειάζομαι για να κάνω, lol! Σε κάθε δεδομένη στιγμή, έχω τουλάχιστον πέντε λίστες που πηγαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει κάτι για τη διαδικασία να το πάρει όλα έξω από το κεφάλι μου και να το γράψετε, και στη συνέχεια να το διοργανώσω με έναν τρόπο που μου έχει νόημα, ότι πραγματικά απολαμβάνω. Υποθέτω ότι είμαι ένα freak δείχνουν σαν αυτό, ha!

Σήμερα, έγραψα μια λίστα με τη γοητεία.

Ομορφιά στη λίστα

Κουρεύομαι. Χρειάζομαι απελπισμένα. Τα μαλλιά μου παίρνουν ξανά βαριά, και μου δίνει πονοκεφάλους. ΓΙΟΥΧΑ!

Βρείτε ένα νέο σαμπουάν και κλιματιστικό. Πρόσφατα αγόρασα κάποια πράγματα από τη λειτουργία της γοητείας για να προσπαθήσω, και δυστυχώς δεν λειτουργεί. Τα άκρα μου είναι hella ξηρά, ugh! Έτσι, τώρα, σκέφτομαι να επιστρέψω στην παλιά αγάπη μαλλιά μου, bumble & bumble, ή προσπαθώντας μια διαφορετική “καθαρή” γραμμή μαλλιών που ονομάζεται innersense.

Ερευνητικά προϊόντα Innersense. Διασκεδαστικό γεγονός – βασίζονται στην περιοχή του κόλπου.

Να διορθώσει το άνω χείλος και την κατάσταση των φρυδιών. Για άλλη μια φορά, είμαι ξαφνικά ένα sasquatch, και συνέβη φαινομενικά όλη τη νύχτα.

Πλύνετε μερικές βούρτσες. Έχω μερικές αποσπασμένες βούρτσες από το Chanel που αγαπώ! Πάω σύντομα ένα ταξίδι και χρειάζονται καλό καθαρισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι συμβαίνει στη λίστα σας; Μπορείτε να αναφέρετε τα πράγματα που χρειάζεστε, ή τα προϊόντα και τα εμπορικά σήματα που θέλετε να ερευνήσετε ή τα πράγματα που χρειάζεστε για να επαναλάβετε … Γράψτε τα όλα κάτω στα σχόλια!

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko