Ο Keanu Reeves είναι ο φίλος μου, ο τόμος. 2: Revlon τόσο άγριο! Vinyl eyeliner

τόσο σκληρό, μωρό!
Αυτή είναι μια σειρά που διαθέτει εξαιρετικά φαρμακευτικά πολύτιμους λίθους στους οποίους ο (πάρα πολύ προσποιημένος) φίλος μου Keanu Reeves βοήθησε να δοκιμάσω μακιγιάζ … Είναι χαλαρά έτσι, ξέρετε; ?

Χθες το βράδυ, ο Keanu καθώς και εγώ γέλασα, καθώς και να κλέψω τη μέθοδο μας με το σημειωματάριο (είναι τόσο ευαίσθητο!), Καθώς και ακόμη και με όλα τα δάκρυα, το νέο μου Revlon τόσο άγριο βινυλένιο eyeliner έμεινε. Καταλαβαίνω αυτό από τότε στο τέλος της κίνησης, ο Keanu πάντα τόσο-τρυφερά μερίδες το πηγούνι μου καθώς και είπε: “Babe, ακόμα και όταν κλαίει σαν ένα μωρό, εσείς καθώς και η φτερωτή επένδυσή σας είναι απολύτως τέλεια”. Αργότερα πρόσθεσε: “Η επένδυσή σας φαίνεται σχεδόν τόσο μεγάλη όσο η δική μου”.

Revlon τόσο άγριο eyeliner βινυλίου (8,99 δολάρια)

Ένα ανθεκτικό στο νερό μακρόχρονη επένδυση μολύβι γέλης με γυαλιστερό – όμως όχι λαμπερό – επιφάνεια που στεγνώνει σε λιγότερο από ένα λεπτό

Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις

Εντελώς χαμόγελο με δάκρυα, ιδρώτα καθώς και πιτσιλιές με νερό

Πολύ χρωματισμένο

Ισχύει ομαλά

Δεν μεταφέρεται στην πτυχή μου. Ωστόσο, όταν το τρίβω επιθετικά με τα δάχτυλά μου, μου λουρίζει, οπότε αν τρίβετε τα μάτια σας, πιθανότατα πολύ καλύτερα με κάτι μακροχρόνιο καθώς και υγρό όπως το Mac Liquidlast.

Μείνετε τοποθετημένοι σε γραμμές βλεφαρίδων καθώς και γραμμές νερού, ωστόσο δεν θα το χρησιμοποίησα σε γραμμές νερού εάν οι δικές σας είναι εξαιρετικά στεγνές.

Revlon Royal Κανόνες Eyeliner καθώς και Mac Lipglass

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τρεις προσφερόμενες αποχρώσεις τόσο άγριου βινυλίου eyeliner
Ήθελε να παραμείνει από τότε που ταξιδεύει πρόσφατα ένα φορτίο, οπότε παραγγείλουμε ταϊλανδέζικα τρόφιμα από την προτιμώμενη περιφερειακή περιοχή μας (επιπλέον πικάντικες μεθυσμένες χυλοπίτες γι ‘αυτόν, καθώς και το pad thai για μένα) καθώς και να τερματίσει το σημειωματάριο για άλλη μια φορά , όπως, ο εκατομμυριός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Keanu έχει τρελό σεβασμό για τον Ryan Gosling, BTW, που είναι τόσο φοβερό γι ‘αυτόν να σκεφτόμαστε αυτό το πρώην μου (είμαστε ακόμα μεγάλοι όροι, πιστεύουμε ή όχι). ?

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko