Η τελευταία προσφυγή παίρνει

πιο πρόσφατη μεταφορά!
Συνεχίζω μόνο τώρα που δεν έχω αγοράσει ακόμα το πράγμα που έπρεπε πραγματικά να πάρω αυτή την εβδομάδα (ένα eyeliner της Ηλείας για να αντικαταστήσει το ένα που τελείωσα). Ακόμα δεν το έχετε κάνει στη Sephora. Στεναγμός. Έκανα καταφέρνω να πάρω μερικά πράγματα στο στόχο και το Ulta για να αντικαταστήσουμε άλλα αντικείμενα που τρέχουν χαμηλά, όμως!

Πλευρική Σημείωση: Ενώ ήμουν στο Ulta χθες, ακούω μια μαμά που λέει την εφηβική της κόρη ότι έγινε περιμένοντας και ότι 45 λεπτά ήταν αρκετό χρόνο για να πάρει ένα βερνίκι νυχιών, και έπρεπε να πάνε, όπως τώρα. Ahhh! Θα είμαι ποτέ εγώ και ο Connor;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Anywho, έφτασα ένα μπουκάλι Zoya αφαιρέστε + (λειτουργεί καταπληκτικά σε glitters) και ένα καθαριστικό πετρελαίου που είναι καινούργιο σε μένα, Tula Skincare #nomakeup αναπλήρωση πετρελαίου καθαρισμού. Δοκίμασα χθες το βράδυ και νομίζω ότι θα μπορούσα να το επιστρέψω. Δεν έβαλε τα μάτια μου (yay), αλλά μετά το ξεπλύνω, τα μάτια μου αισθάνθηκαν στεγνά και κάπως φαγούρα.

Ειλικρινά, δεν ξέρω γιατί συνεχίζω να δοκιμάζω νέα καθαριστικά έλαια όταν γνωρίζω ότι το DHC είναι το βομβιστήριο Com. Ξέρετε πώς είναι όταν είστε ένας εραστής, όμως. Μπορεί να είναι ήδη κάτι να είναι καταπληκτικό και λειτουργεί, αλλά είστε πάντα στο κυνήγι για να βρείτε το επόμενο καλύτερο πράγμα.

Πάνω στα μαλλιά. Έχω θέλει να δοκιμάσω τη λειτουργία της έκκλησης για λίγο, οπότε τελικά άρπαξα μερικά πράγματα από το στόχο από την κυματιστή γραμμή μαλλιών: το σαμπουάν, τη μάσκα μαλλιών, δύο από τους ενισχυτές (ένα για την προστασία της θερμότητας και ένα για μάχη frizz ) και τη θεραπεία άδειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε αγοράσει οτιδήποτε άλλο πρόσφατα;

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko