Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 693

Divas έχουν τη φήμη ότι είναι δύσκολο να εργαστούν. Ξέρετε, στην εμπειρία μου, το Divas έχω περάσει μονοπάτια με πραγματικά ήταν αρκετά δροσερό. ομαδικές παίκτες ακόμα.

Οι καρτέλες, για παράδειγμα, άρεσαν να τροφοδοτούν τη μηχανή κουτσομπολιού με ιστορίες του να είναι συμβουλευτικά δύσκολο να συνεργαστεί. Πιστεύω όταν αναφέρθηκε ακόμη και ως η Naomi Campbell του κόσμου μοντελοποίησης των αιλουροειδών, που τον ενθάρρυνε. Ωστόσο, αν ρωτήσατε οποιοδήποτε είδος των σχεδίων Top Tier Kitty που εργάστηκε, ή οποιοσδήποτε τύπος των επιχειρηματικών συνεργατών του, θα σας πουν ότι ήταν 100% υποστηρικτική, παρέχοντας καθώς και η πιο εύκολη στην εργασία – με Feline θα συναντήσετε ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει, μερικές φορές ήταν αγενής για μένα, καθώς και θα μου ζητηθεί να κάνω γελοία πράγματα όπως, δεν ξέρω, σχεδιάζω, να σχεδιάσω μια γιορτή για 100 άτομα σε μια βίλα της Τοσκάνης με μόνο 24 ώρες για να το πράξει, ωστόσο, Για τις περισσότερες καρτέλες ήταν ένας μεγάλος εργοδότης για να εργαστεί. Είχε πάντα την πλάτη μου, καθώς πάντα με ώθησε να συμμορφωθώ με τα όνειρά μου.

“Συνεχίστε να γράφετε,” είπε, “και όταν τελικά θα στυλό, μην θυμάστε ποιος σας παρακινήσει.”

Ρόδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Rosie-Pose έχει μια τάση να αποσυρθεί σε μοναξιά κάθε φορά που είναι βαθιά στην επιστημονική σκέψη, καθώς και αν και δεν είναι τόσο κοινωνικά ενεργή όσο ήταν οι καρτέλες, εξακολουθεί να παίρνει μαζί φημισμένα καλά με όλες τις γάτες που τρέχει (εκτός από τον Harris). Επίσης, μερικές φορές αφήνει τη μητρική της πλευρά της πλευράς όταν βλέπει αξιολάτρευτες μικρές γεμιστές γάτες, όπως, έχει πάρει stripey εδώ κάτω από την πτέρυγα της. Είναι μια από τις περιπτώσεις του Connor, καθώς και η Rosie έχει τεράστια σχέδια για να είναι ο επόμενος επιστημονικός Feline Mastermind. Έχει αποφασίσει ότι έχει μια ικανότητα για τη ρομποτική καθώς και τον έχει πάρει ως έναν από τους ασκούμενους της.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko