Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ γάτας, μακιγιάζ και γοητεία blog, vol. 637

Οι καρτέλες άρεσαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του γεμάτα και πλούσια … Και τώρα που το σκέφτομαι, ήταν τυπικά διαμορφωμένοι σαν αυτόν, με ένα πολύ στρογγυλό, ισχυρό πυθμένα.

Έμεινε πάντα να είναι αυτός που να πάρει το δέντρο για το σπίτι και νομίζω ότι ο κατάλογος κριτηρίων του για αποδεκτά δέντρα περιελάμβανε να βεβαιωθείτε ότι τα κλαδιά ήταν αρκετά χαμηλά για να κρυφτεί κάτω από έτσι ώστε να μπορεί να ξεκινήσει μια επίθεση γλιστρού και να swat τους αστραγάλους σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει περάσει ένα χρόνο και το ήμισυ επειδή οι καρτέλες διέσχισαν τη γέφυρα του ουράνιου τόξου και έχω κρατήσει στο απόθεμα του. Το έβαλα και πάλι φέτος, και παρόλο που φυσικά δεν μπορεί να είναι μαζί μου τα Χριστούγεννα, παίρνει ακόμα ένα κλαδάκι φρέσκου catnip.

Η Rosie ήταν ενθουσιασμένη για τις επερχόμενες διακοπές. Οι γάτες είναι αστεία … Θέλει επίσης να κρύψει κάτω από το δέντρο, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ περισσότερο για μια ξεκάθαρη εμπειρία γι ‘αυτήν από ό, τι ήταν για καρτέλες. Θα κοιτάξει τα κλαδιά ονειρούς, αντί να χτυπάνε εκ νέου τα πόδια στα πόδια σας καθώς περπατάς.

Είμαι έκπληκτος ότι δεν έχει ακόμα να προσπαθήσει να αναρριχηθεί στο πραγματικό δέντρο, επειδή το μόνο που θέλει να κάνει όταν βγούμε έξω είναι τα δέντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τώρα που το είπα δυνατά, όμως, νομίζω ότι μπορεί να καταλήξω τη λύπη τους. Πόσο θέλετε να στοιχηματίσετε ότι το δέντρο ανατρέπει σύντομα;

Είναι ένα πολύ χριστουγεννιάτικο

Πήγε έξω σήμερα φορούσε ένα πολύ εορταστικό ασημένιο κολάρο με το ταιριάζουν ασημένιο καπέλο. Το στυλ της είναι συνήθως λίγο χαμηλότερο βασικό από ότι ήταν. Νομίζω ότι απολαμβάνει το χρόνο της στο προσκήνιο και ναι, ενώ βρισκόμασταν εκεί που ανέβηκε σε ένα δέντρο. ?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθίζει την αγκαλιά μου καλύτερα τώρα, τρίβοντας τα μάγουλά της ενάντια στην ανάληψη και κοιτώντας ψηλά σε μένα Ω-τόσο γλυκά … Νομίζω ότι είναι επειδή θέλει πειρασμούς αντιμετωπίζει τα Χριστούγεννα, και αυτός είναι ο τρόπος να αφήσει το Santa να ξέρει ότι ήταν πολύ Καλή γάτα φέτος. ?

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko