Ένα ταξίδι μετά τον οδοντίατρο στο Ulta για συναισθηματική αποσυμπίεση

ασφαλές μέρος, ασφαλές μέρος!
Ω, babes … ξέρετε ότι θα σκεφτείτε ότι η ύπαρξη ενός “ενήλικες” (“αποσπάσματα αέρα”) θα έκανε τα πράγματα σαν να πηγαίνουν στον οδοντίατρο ευκολότερα, αλλά πολλά σίγουρα δεν το κάνει. Τουλάχιστον για μένα.

Στεναγμός…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πήγα την άλλη μέρα και δεν γελάω, παρόλο που πέρασα μια καλή τρεις μέρες διανοητικά προετοιμάζοντας τον εαυτό μου για τα δύο γεμίσματα εκ των προτέρων, έφυγα ακόμα το γραφείο του οδοντιάτρου που αισθάνθηκε σαν να είχα μόλις τρέξει μαραθώνιο πίσω.

(Ας πούμε απλώς ότι υπήρχαν μερικές βολές, στιγμές του τεράστιου πανικού και πολλών σφιγμένων μυών.)

Μέχρι το τέλος – ένα γεγονός θα χαρακτηρίσω ως δοκιμασία – ένιωσα τόσο συναισθηματικά στραγγισμένο που έπρεπε να κάνω κάτι για να το κρατήσω μαζί αργότερα και ότι κάτι βρήκε ένα ασφαλές μέρος για να κοιτάξουμε το μακιγιάζ. SOOO έκανα μια συναισθηματική στάση έκτακτης ανάγκης στο Ulta, το οποίο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις 3 λεπτά μακριά από το γραφείο του οδοντιάτρου μου στο Petaluma.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Σημείωση: Βρήκα έναν νέο οδοντίατρο! Τώρα πηγαίνω στην οδοντιατρική φροντίδα της Permalla στο Petaluma και ο Δρ Permalla είναι φανταστικός. Είναι ευγενική, φροντίδα και έχει απεριόριστες ποσότητες υπομονής … ακόμα και μαζί μου, ο κόσμος είναι πολύ ανήσυχος και σκληρός crybaby, ha ha! Χρησιμοποιεί δροσερές οδοντικές τεχνικές για να σας κάνει να αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο άνετα, και τα εργαλεία εκτός κουτιού όπως το Nucalm για να μειώσετε το άγχος. Το σύνολο του γραφείου έχει ένα καλό vibe, και – μπόνους (καλά, νομίζω ότι είναι ένα μπόνους) – όλοι που εργάζονται εκεί είναι μια γυναίκα! Και όλα είναι απίστευτα ωραία.

Ακριβώς πριν φύγω από το γραφείο του οδοντιάτρου, το doc μου είπε να τρώω τίποτα μασώμενο ή τραγανό για τις επόμενες ώρες λόγω της μούσδρας, και δεν ήθελε να δαγκώσω τη γλώσσα μου, έτσι φυσικά, εγώ είμαι εγώ, εγώ Ερμηνεύθηκε αυτό ως “Πρέπει να φάω μια πίντα Häagen-Dazs Dulce de Leche παγωτό,” που έκανα απολύτως αφού πήρα το σπίτι από το Ulta!

Ενώ ήμουν εκεί στο Ulta, σκέφτηκα ότι πρέπει να αναζητήσω αυτή τη μάσκαρα Clinique της Clinique των $ 8 (υπάρχει αστάρι στη μία πλευρά και μάσκαρα στην άλλη), την οποία ο φίλος μου Τσέλσι συνέστησε στα σχόλια, αλλά ήταν εκτός αποθέματος στο απόθεμα Κατάστημα και online (Bummer), οπότε, επανέλαβα το αγαπημένο μου πλύσιμο κλιματισμού από τον Joico και πήρα μια παλέτα σκιά κρέμας από την Revlon.

Ω, και ξέρετε πώς υπάρχει πάντα ότι ένα άτομο που κοιτάζει μέσα από κάθε φραγκόσυκο στην περιοχή κοντά στο περιτύλιγμα μετρητών όπου έχουν όλα τα μικρά πρόσθετα; Αυτό θα είμαι εγώ.

Βρήκα μερικά ενδιαφέροντα πράγματα εκεί αυτή τη φορά, όπως αυτή η τσάντα Big-@ ss της ροζ λάμψη! Τα κομμάτια Glitter ήταν μαζικά και μάγκα – αν είχα αυτό κατά τη διάρκεια των ημερών μου στις δεκαετία του ’90, πιθανότατα θα είχα μόλις χύσει όλο το πράγμα πάνω από το σώμα μου από το κεφάλι στο toe. Dang, αυτό είναι μερικά σοβαρά λάμψη.

Αυτά τα κομμάτια είναι μαζικά.
Είδα επίσης ένα προϊόν για τον ιδρώτα του Boob (είναι ένα πράγμα;!), Και η παλιά αγαπημένη μου, η UD Naked Basics παλέτα, η οποία πάντα σκέφτηκα ήταν πολύ υποτιμημένη.

Τελικά, έκανα το δρόμο μου μέσα από το κατάστημα και στη συνέχεια πίσω στο σπίτι στην πίντα μου παγωτό. Στη συνέχεια, πυροδότησα μια σειρά που άρχισα να απολαμβάνω στο Netflix που σας τηλεφώνησε, το οποίο πρόκειται για ένα άτομο που στεγάζει ένα κορίτσι και τελικά την παίρνει να ερωτευτεί μαζί του. Συνολική ένοχη ευχαρίστηση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ την καλοσύνη για μακιγιάζ, παγωτό και netflix!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko