Προϊόν Spotlight: Oribe Δωρεάν στυλ Styler Ευέλικτη Κρατώντας Εργασία Hairspray

Δεν αγαπώ τα καπάκι, αλλά οι καπάκι με αγαπούν. [Εισάγετε το κλάμα-πρόσωπο emojis ιδανικό εδώ ???] η κατάσταση του καπουτσί μου ήταν σχεδόν ελαφρώς ανεκτή πριν αρχίσω να μεγαλώσω τα γκρίζα μου, αλλά τώρα είναι επόμενο επίπεδο Orange Alert !!!

Είναι η υφή των γκρίζων μαλλιών, ο άνθρωπος. Είναι καλώδιο από τις μη γκρίζες τρίχες μου, και τα μικρά κομμάτια stubby stick έξω, ειδικά τις τρίχες ιδανικές χαστούκια στο μέσο της στροφής μου και στο κέντρο του μέρους μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν τους αφήσω να είναι, μοιάζω ότι είμαι ήπια ηλεκτροπληξία … για αυτό το λόγο οριοθετητής δωρεάν φορέα που εργάζεται hairspray.

Ακριβό καθώς είναι [$ 42 για 9-oz. Μπουκάλι, OMG!], Λατρεύω αυτά τα πράγματα. Έχω πάει σε αυτό που εξετάζει ποτέ ότι ψεκάστηκα περίπου μισό κουτί στα κτυπήματα μου για τα ρολά της νίκης που έκανα για το αποκριές. Οι κυλίνδρους έμειναν και δεν ήταν τραγανισμένοι, και με γνωρίζεις όταν αφορά τραγανά μαλλιά (όχι ανεμιστήρα). Όταν πήρα τα μαλλιά μου κάτω εκείνο το βράδυ πριν από το κρεβάτι, ακόμα και μετά από όλα αυτά τα μαλλιά, ήμουν σε θέση να τρέξει ένα πινέλο μέσα από αυτό χωρίς νιφάδες ή λαιμό.

Που είναι Rad.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τι παίρνει αυτά τα πράγματα από το “ωραίο” στο “must-have” για μένα είναι πόσο καλά χειρίζεται τρελά καπάκι και αυτά τα stubs των δρόμων γκρίζα μαλλιά. Τα καθιστά καθημερινά και το χρησιμοποιώ καθημερινά τώρα ως μέρος της ρουτίνας μου. Μου αρέσει ότι τα μαλλιά μου μπορούν ακόμα να βέλτουν μαζί του και δεν φαίνονται λακαρισμένα στη θέση του σαν κράνος.

Παγάζει τα μαλλιά σας στη θέση τους, αλλά δεν το κάνει σκληρό. Τα μαλλιά σας επίσης δεν θα φαίνονται πολύ λαμπερά και “γίνονται”, χάρη στο σατέν φινίρισμα, το οποίο μου αρέσει επίσης.

Εδώ είναι το πώς το δουλεύω: όταν έχω κάνει curling ή πλεξούδα ή ό, τι κάνω σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα, σχεδόν πάντα έχω ένα στέμμα ή τρελό καπάκι κολλήσει κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών μου και μέσα μου, έτσι ψεκάζω ένα λεπτό στρώμα του δωρεάν στυλ απευθείας στην κορυφή, στη συνέχεια να τα φτιάχνετε με μια λεπτή χτένα από την ομορφιά Sally.

Εάν υπάρχουν κάποια θήκη, θα επαναλάβω τη διαδικασία μέχρι να απαντήσω τα πάντα στη θέση τους.

Σε $ 42, ο Oribe δωρεάν ο στυλός είναι μια οριακή γραμμή Redonk Splurge, αλλά μπορεί να αξίζει τον κόπο αν είστε μαστίγοι από τα καπάκι … για κάτι πολύ πιο λογικές τιμές, μου αρέσει επίσης $ 15 l’Oréal Elnett, η οποία έχει παρόμοια ευέλικτη hold και φινίρισμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Το συγκρότημα υπογραφής του Oribe (καρπούζι, το Lychee και το Edelweiss εκχυλίσματα λουλουδιών) υπερασπίζεται τα μαλλιά από το οξειδωτικό άγχος, τη φωτογράφηση και την αλλοίωση της φυσικής κερατίνης, ενώ προστατεύουν από τα αποτελέσματα ξήρανσης, καταστροφών και χρώματος-εξάντλησης των στοιχείων.

Το εύκαμπτο πολυμερές μίγμα δίνει το φως Styling Hold με ένα βούρτιμο, σατέν φινίρισμα.

Το εκχύλισμα root ginseng αποτρέπει τη θραύση προωθώντας τα υγιή μαλλιά.

Το Kukui Seed Oil ενυδατώνει και προμηθεύει ένα προστατευτικό φράγμα κατά του περιβαλλοντικού στρες και τις δωρεάν ριζοσπαστικές ζημιές.

Το υδρογονωμένο βαμβακέλαιο ενισχύει και προωθεί την ελαστικότητα ενώ προσθέτει απαλότητα σε κάθε κλώνο.

Υπάρχουν τόσο πολλές διαφορετικές εκδόσεις του Elnett, αλλά μου αρέσει το επιπλέον ισχυρό κράτημα που ασχολείται με άχρηστα μαλλιά καλύτερα επειδή η αρωματική έκδοση μου θυμίζει τις Perms η γιαγιά μου μου έδωσε ένα παιδί.

Αυτό δεν είναι ένα ακριβές dupe, και μου αρέσει το oribe δωρεάν το εύκαμπτο κράτημα του στυλ styler, αλλά είναι ακόμα αρκετά καλό, και μπορείτε να το βρείτε σε πολλά φαρμακεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ελπίζω να είχατε μια ευτυχισμένη Τρίτη. ?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko