Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ γάτας, μακιγιάζ και γοητεία blog, vol. 700 !!!

Η βασιλική αποφλοίωση του, Master of Meowmain, και η μοναδική μεγαλύτερη δύναμη στην ιστορία της Supermodeling της Kitty. Δεν με νοιάζει τι λέει κανείς. Ήταν αυτός που το ξεκίνησε όλα.

Αυτή είναι η 700η δόση των Κυριακών με καρτέλες! Το Tabby Young Boy ήταν εδώ για το 552 από αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μου λείπει πολύ. Τρομερά. Τάβω μόνο να το σκέφτομαι. Ήταν και πάντα θα είναι η αγάπη της γάτας της ζωής μου.

Θέλω να πω, έχω blogging εδώ στο MBB γιατί το 2007 … αυτό είναι πολύ καιρό, και ο μόνος λόγος που το έχω κάνει αυτό καιρό είναι καρτέλες. Μπορώ να πω ειλικρινά ότι ήταν η μούσα μου για πολλά από αυτά τα χρόνια. Ήταν μεγαλύτερος από τη ζωή, τόσο για μένα προσωπικά όσο και εδώ στο blog. Πήρε τους δημιουργικούς μου χυμούς. Έκανε τα πάντα πολύ πιο διασκεδαστικά και φαινόταν να απολαμβάνει να το κάνει. Αγαπούσε την προσοχή. Αγαπούσε τη λήψη φωτογραφιών μαζί μου, αγαπούσε τις αγκαλιές και την κατεύθυνση σκηνής, αγαπούσε τον εαυτό του, και αγαπούσα να είμαι γύρω του.

Ήταν ο συνεργάτης μου, ο εμπιστευτικός μου, η έμπνευση και ο καλύτερος φίλος μου. Έχουμε ωριμάσει μαζί ως άνθρωποι (και αιλουροειδής). Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ όσο ζουν.

Ρόδα

Η Rosie συνεχίζει να κάνει μια εκπληκτική εργασία που αναλαμβάνει για τις καρτέλες ως CFO (επικεφαλής αξιωματικός) των καρτελών The Cat Industries, LLC. Για την πίστη της, δεν προσπάθησε ποτέ να ξεκινήσει καρτέλες. Δεν είναι τόσο παθιασμένη για τη μοντελοποίηση της Kitty καθώς οι καρτέλες ήταν επειδή είναι ο δικός της γάτας, με τις δικές της ελπίδες και όνειρα.

Σέβομαι και εκτιμώ αυτό γι ‘αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σας ευχαριστώ, Rosie, για τον εαυτό σας. Είσαι ένας κακός και ένα γλυκό, φανταστικό κορίτσι. Σε αγαπω παρα πολυ.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko