NARS Isolde Eye Duo σε δράση

Σημείωση στον εαυτό σας: Φορέστε NARS ISOLDE πιο συχνά. Αυτή η θέση από το 2015 είδος χτυπήσει το μυαλό μου, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχα 25 λεπτά για να βάλω το μακιγιάζ! Αγαπώ ακόμα το Isolde τώρα όσο το έκανα.

Δεν έπαιζα την άλλη μέρα όταν είπα ότι έχω μόλις πρόσφατα το Nars Isolde. Τόσο και ο Nars Cordura (η αγάπη σας, C !!!) ήταν δύο από τα Bffs μακιγιάζ πλήρους ώρας ματιών για εβδομάδες, και παρόλο που έχω πάρει κυρίως πάνω από αυτό το κρύο μου και θέλω να φορέσω περισσότερο μακιγιάζ, εγώ Ακόμα δεν έχουν την υπομονή να καθίσετε ακόμα για 45 λεπτά και να αναμιγνύετε έξι διαφορετικά teals μέχρι να πέσουν τα δάχτυλά μου, ξέρετε;

Αυτή την εβδομάδα έχω χρησιμοποιήσει το χρονοδιακόπτη στο iPhone μου το πρωί για να τον βγάλω μέσα για 25 λεπτά, και ό, τι μπορώ να κάνω εκείνη την εποχή, αυτό είναι που καταλήγω να φορούσα για την ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν αρχίσω, όμως, κρατώ όλα τα βασικά, όπως το Ίδρυμα, η μάσκαρα και το concealer, κλπ., Σε ένα μικρό κουτί δίπλα στο γραφείο μου, ώστε να μην σπαταλάω κανένα χρονικό διάστημα κυνήγι. Στη συνέχεια, έβαλα οποιοδήποτε μάτι και τα προϊόντα των χειλιών σχεδιάζω να φορέσω στο ίδιο κουτί.

Μου αρέσει να ξοδεύω το μερίδιο του λιονταριού στα 25 λεπτά στο μακιγιάζ των ματιών μου, οπότε θα κόψω σε μερικά πράγματα και θα περάσω λιγότερο χρόνο στο δέρμα μου, γι ‘αυτό και περισσότεροι από τους φακίδες μου ματιά μέσα σε αυτές τις φωτογραφίες από το συνηθισμένο.

Εδώ είναι η εμφάνιση που φορούσα με το Isolde χθες στο σαλόνι (τελικά πήρα τα μαλλιά μου, yay!), Γιατί δεν υπήρχε κανένας τρόπος να καθίσω εκεί κοιτάζοντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη όλη την ώρα χωρίς να υπάρχει λίγο κάτι – Κάτι στην κούπα μου, lol!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Υπάρχει μια πλήρης κατανομή των παρακάτω προϊόντων, αλλά βασικά, απλά αναμειγνύομαι το ελαφρύτερο hoscy της Isolde με την πλευρά του χαλκού, τότε το έβαλε στα καπάκια μου. Στη συνέχεια, πρόσθεσα δύο ζεστά καφέ στην πτυχή – πρώτα ένα ελαφρύτερο καφέ, τότε μια πιο σκούρα σκιά για περισσότερο βάθος. Στη συνέχεια, πρόσθεσα κάποια μαύρη επένδυση και πολλές βλεφαρίδες, πριν τελειώσω με ουδέτερα ροκανίδια ροζ μάγουλα και τα χείλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όχι τόσο συναρπαστικό όσο ένα λαμπερό σμαραγδένιο πράσινο βλέμμα με ψεύτικες βλεφαρίδες και ολόκληρο το κιτ και το caboodle (Bronzer, highlighter, κλπ.), Σίγουρα, αλλά ξέρετε τι; Μερικές φορές πραγματικά αγαπώ να φοράω αυτό το είδος μακιγιάζ (πιο συχνά από το όχι). Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με καθημερινές ουδέτερες.

Μακιγιάζ που φοριέται σε αυτή την εμφάνιση

Κρύβες – Αστική αποσύνθεση Φρούτα Beer στο σκοτάδι, Anastasia Clear Brow Gel

Σκιά ματιών – nars Isolde (καπάκια), Mac Soft Brown (πτυχή), Mac Saddle (κατώτερη πτυχή και κατώτερη γραμμή βλεφαρίδας)

Liner – Mac Swolder

Lashes – Nars Tougracy Mascara

Μάγουλα – ουδετίας υγιή δέρμα ρουζ σε 20 ζωντανές

Χείλη – Mac Pro Longware Lip Μολύβι σε Oh Honey! και vamplify γυαλάδα στο spanking haute

Ίδρυμα – Ίδρυμα Mac Waterweight στο NC42

Σκόνη – MAC με ορυκτροποποίηση Skinfinish φυσικό σε μέση μαύρισμα

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko