Τέσσερις επαναστάσεις γύρω από τον ήλιο

Connor Claire γύρισε τέσσερα χρονών σήμερα! – και αισθάνομαι * όλοι * οι αισθησίες. Ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω είναι Bittersweet … Είμαι τόσο πέρα ​​από ευγνώμων και χαρούμενος, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά αισθάνομαι λίγο μελαγχολία ταυτόχρονα. Κάνει αυτό που κάνουν οι άνθρωποι – μεγαλώνουν – αλλά μου υπενθύμισα επίσης ότι θα διαδώσει τα όμορφα φτερά του ουράνιου τόξου κάποια μέρα και θα πετάξει από τη φωλιά μας, αφήνοντας ένα ίχνος της λάμψης πίσω της. ??

Έχω χάσει την καταμέτρηση του πώς πολλές φορές έχω φώναξε σήμερα. ? Πώς οι μητέρες μας βρίσκουν τη δύναμη να μας επιτρέψουν να πάμε; Ειλικρινά δεν ξέρω αν το έχω μέσα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κυλίνδρο μου των συναισθημάτων στην άκρη, ήταν ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο γενεθλίων για το coywolf. Θαυμήσαμε μια μαγική απόδοση της Disney σε πάγο, ψητά cupcakes γενεθλίων κομφετί μαζί, και πήγαν για μια πεζοπορία και το μεσημεριανό γεύμα με τον θείο της. Απόψε, θα γιορτάσουμε με την ετήσια λαζάνια γενεθλίων και ένα ταξίδι στο Baskin-Robbins για έναν κώνο παγωτού γενεθλίων.

Μπορείτε να ονομάσετε την πριγκίπισσα στα αριστερά του σκηνικού σκηνής;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σας ευχαριστώ που είστε φίλος και περπατήστε μαζί μου στο δρόμο. Φαίνεται σαν απλά χθες, μου έδωσες καθοδηγεί για τα υφάσματα burp και την οδοντοφυΐα. (Θυμηθείτε την πρώτη της μέρα στη Γη;)

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko