Περιπέτειες στο ψωμί ψωμιού, κεφάλαιο 1

το πρώτο ψωμί ψωμιού που ψήφισα ποτέ
Από το περασμένο Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018, είμαι επίσημα ένας μαθητευόμενος αυτοσυντηρούμενος αρτοποιός ψωμιού, καθώς και έκανα ψωμί όλο το Σαββατοκύριακο. Σε δύο ημέρες, ο El Hub, Connor καθώς και εγώ έχουν ήδη φάει δύο σημαντικά ψωμιά. ΔΥΟ!

Αν θέλετε; LOAF – ή ψωμιά – καθώς και εμφανίζεστε να βρίσκεστε μέσα σε αιλουροειδές σε κοντινή απόσταση, επιτρέψτε μου να το ξέρω. Μπορώ να σας συνδέσω. Πολύ πρώτα έρχεται, πολύ πρώτα εξυπηρετεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χορηγείται, δεν μπορώ να διασφαλίσω ότι οι φραντζές θα είναι αισθητικά ευχάριστο. Μετά από όλα, αυτό δεν είναι το εξαιρετικό βρετανικό ψήσιμο δείχνουν (ο Paul Hollywood θα μιλούσε τρελά χάλια για τα ψωμιά μου), ωστόσο θα έπρεπε να είναι βρώσιμα … ish.

Χαχα!

Δεν ήταν μια τεράστια άνοδος, ωστόσο δοκιμάστηκε καλά.
Είμαι εντελώς για #allthecarbs, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε κάποιοι τύποι διατροφής ή αυτοέλεγχου, δεδομένου ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να τρώω αυτό το πολύ ψωμί … απλά δεν μπορώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μου αρέσει να βλέπω το αλεύρι στο κρούστα.
Πραγματικά έκανα τρεις φραντζές το Σάββατο – ένα ρουστίκ μη ζυμώνουν φραντζόλα που διογκώθηκα όλη τη νύχτα, καθώς και δύο γαλλικά ψωμιά ψωμιού που αποδίδουν για μερικές ώρες. Πιάσα ένα από τα γαλλικά ψωμιά στην Cindy ως καθυστερημένο γενέθλια παρόν όταν την είδα την Κυριακή πριν πήγαμε στο μουσείο.

Λοιπόν, αναμενόταν να είναι γαλλικό ψωμί, ωστόσο φάνηκε σαν μια εστία που πήγε στραβά … Μπορεί να ήταν το πιο περίεργο, ή το πιο φοβερό δώρο γενεθλίων που έχω παράσχει κανέναν.

Το ρουστίκ φραντζόλα πριν το βάλω για να ψήνουμε (είναι σε ένα ολλανδικό φούρνο)
Το πρώτο φραντζόλα ήταν ένα ρουστίκ, χωρίς ζυμώνει στρογγυλό ψωμί που ήταν απλούστερο από όσο περίμενα να ευχαριστήσω τη Laura στην κουζίνα.

Ήταν Deeeelice! Πρακτικά όπως η Sourdough! Ακόμα κι αν αποδείχθηκε πιο επίπεδη από ό, τι ελπίζω, είχε καλές τεράστιες τρύπες που θα μπορούσατε να κολυμπήσετε, καθώς και προφανώς αυτό είναι κάτι που θέλετε όταν ψήνετε συγκεκριμένα είδη ψωμιού, κάτι που ανακάλυψα από την εξαιρετική βρετανική επίδειξη ψησίματος.

Θα θέλατε επίσης το ύψος, το οποίο, δυστυχώς, το ρουστίκ μου φυλλάδιο δεν είχε έλλειψη, αφού η ζύμη ξεφουσκώθηκε σε κάποιο σημείο όλη τη νύχτα ενώ αποδεικνύεται στο φούρνο μικροκυμάτων μου.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι πήγε στραβά (ήταν το πλαστικό μπολ; Μήπως το φούρνο μικροκυμάτων πήρε τόσο το κρύο;), ωστόσο προσδιορίζω για να το καταλάβω.

Το δεύτερο και το τρίτο ψωμί ήταν γαλλικά ψωμιά, καθώς και ήταν πολύ πιο δύσκολο. Η συνταγή που χρησιμοποίησα αναμένεται να είναι μια μεγάλη για τους αρχάριους ψωμιού, ωστόσο, υπόθεση ότι έκανα κάτι λάθος. I dunno … το ψωμί είναι τύπος μυστηριώδους. Σε αντίθεση με το μαγείρεμα, όπου συνήθως μπορείτε να υπολογίσετε μια μέθοδο για να σώσει κάτι, αν κάτι πάει στραβά, πιστεύω ότι το ψωμί ψωμί είναι λιγότερο συγχωρούμενο. Δεν υπάρχει τόσο περίπλοκο για ανικανότητα, lol.

Ένιωσα σαν να είχα απολύτως καμία διαχείριση πάνω από αυτά τα ψωμιά γαλλικού ψωμιού.

Άρχισαν να φαίνονται κάπως αξιοπρεπής, ωστόσο πήραν μια παράκαμψη στη γη του φρικτού ψωμιού όταν σημείωσα το πρώτο φραντζόλα (που είναι όταν κάθεστε τις κορυφές με ένα μαχαίρι) καθώς και ακούσια απογυμνώσει.

Κάποιοι!

Μπιντικά έκλεισα ακούσια την πόρτα του φούρνου γρήγορα, η οποία ξεπέρασε ακόμα περισσότερο.

Εξακολουθούμε να το φάγαμε, αν και … Ναι κάναμε. καθώς και δοκιμάζει εντάξει. Δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο το ρουστίκ φραντζόλα, ωστόσο ήταν αρκετά μεγάλο για το τοστ στο πρωινό. καθώς και για σάντουιτς στο μεσημεριανό γεύμα. καθώς και με το μοσχάρι στο δείπνο.

Όταν το γαλλικό ψωμί προσποιείται ότι είναι focaccia
Συνολικά, θα ήθελα να δηλώσω ότι ήταν ένα πολύ πρώτο πρώτο κεφάλαιο στο ψωμί μου Odyssey. Τουλάχιστον ό, τι ήταν βρώσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Κάνετε ποτέ ψωμί; καθώς έχετε οποιοδήποτε είδος μεγάλων προτάσεων ή προτάσεις συνταγών;

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko