Τα προϊόντα ομορφιάς που αγαπούσα τόσο πολύ που τους αγόρασα και πάλι (και μερικά νέα πράγματα πάρα πολύ!)

Λοιπόν, γεια, Ulta!
Γεια σου φίλε! Ευχαριστημένος την Τρίτη. Ελπίζω ότι όλα είναι καλά. Σε ειδήσεις εδώ εδώ … ένα Ulta άνοιξε πρόσφατα στην πόλη μου (είναι λιγότερο από πέντε λεπτά μακριά) και ήταν τόσο φανταστικό όσο και φοβερό ταυτόχρονα. Πήγα το τελευταίο Σαββατοκύριακο αποκλειστικά να αναπληρώσω ένα ζευγάρι πράγματα που τελείωσα πρόσφατα, αλλά κατέληξα αφήνοντας το κατάστημα με μερικά ακούσια πρόσθετα. Κάποιοι! Εδώ είναι αυτό που άρπαξα:

Bliss ποιητική αποτρίχωση κιτ: Ο ευκολότερος και πιο γρήγορος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτά τα άνω μαλλιά των χείλων. ‘Stash όχι περισσότερο! Αυτό είναι το τρίτο (ή το τέταρτο μου; Έχω χάσει count) κουτί.

Καθαριστικό λάδι καθαρισμού μακιγιάζ: Αφαιρεί απαλά αδιάβροχη μάσκαρα. Λατρεύω αυτό το πρακτικά όσο το DHC ένα, και είμαι τώρα στο δεύτερο μπουκάλι μου.

OPI Απεριόριστα Λήψη Βερνίκια νυχιών: Νομίζω ότι αυτή είναι η έκδοση της Opi της Essie Gel Coutures, και είναι καινούργιο για μένα. Πήρα δύο χρώματα, ένα σκοτεινό μπορύρινα μαργαριτάρι που ονομάζεται δεν είμαι πραγματικά σερβιτόρα, και μια κρεμώδη μπορντό που ονομάζεται κρασί της Μάλαγα. Επίσης, πήρα και το κορυφαίο παλτό.

Grande Lash-MD Lash Ενισχύστε τον ορό: Έκαινα ένα βίντεο πριν από και-μετά την αναθεώρηση σε αυτόν τον ορό Lash στο κανάλι του Milabu στο YouTube και ήταν σαν, wow. Βλεφαρίδες για μέρες. Αυτό ήταν εντελώς μια παλμική αγορά, και έτσι εξακολουθώ να αποφασίζω αν θα το κρατήσω. Αν έχετε κάποιες σκέψεις σχετικά με αυτό, ενημερώστε με!

Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας την πρώτη μέρα της νέας δουλειάς μου χθες. Πήγε καλά! Έχω πολλά να μάθω, αλλά ανυπομονώ να τεντώσω ξανά τους μυς της γραφής μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν τα μηνύματά μου είναι λίγο μικρότερη από την τυπική αυτή την εβδομάδα, παρακαλώ ξέρετε ότι είναι επειδή προσπαθώ να πάρω τα πόδια μου κάτω από μένα, καθώς περιηγείτε αυτό το νέο έδαφος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς όλα πάνε στο τέλος σας;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko