Σάββατο Surfing, 30 Μαρτίου 2019

GOOOOOOOOOD Το πρωί, πανέμορφο κορίτσι! ? Καθώς δηλώνουμε στο σπίτι μας, πιστεύω ότι είστε πανέμορφοι στο εσωτερικό καθώς και έξω. Τα εξωτερικά πράγματα; – Είναι όλα προσωρινά. Είναι το εσωτερικό υλικό που είναι σημαντικό, καθώς πιστεύω ότι είστε πανέμορφοι στο εσωτερικό.

Watcha οργανώθηκε για την ημέρα; Εκτός από τις συνήθεις δουλειές Caturday (Side Note … Στην κορυφή της λίστα είναι να φέρετε καρτέλες γύρω σαν ένα νεογέννητο μωρό, δεδομένου ότι ξύπνησε να ενεργεί * Extra * Cheety.), Σκοπεύω να ζωγραφίσω τα νύχια μου, καθώς και ναι , τα σχέδια αυτά πιθανότατα θα περιλαμβάνουν παστέλ, ha ha ha!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι έτοιμος να κρατήσει αντίο σε αυτό το παστέλ ροδάκινο Sally Hansen Mega Stamina Mani στην κορυφή, που το έκαναν πέντε ημέρες πριν από την “ειρήνη” πάνω μου.

Ήμουν λίγο σοκαρισμένος δεν διαρκούσε μάλλον όσο τα άλλα χρώματα που έχω δοκιμάσει από τη γραμμή (Boss Gloss καθώς και η She-ro έκαναν σε επτά ημέρες πριν εμφανιστούν τεράστιες μάρκες). Το μόνο πράγμα που έκανα με διαφορετικό τρόπο ήταν, καλά … Είχα ένα φτωχό κρύο, έτσι ήμουν πολύς μύτη μου. Αναρωτιέμαι … Μπορεί να φυσάει τα ζωντανά χάλια έξω τα ρουθούνια σας προκαλούν τόσο πολύ φθορά όσο και δάκρυ στα νύχια σου; Δεν γνωρίζω. Σε οποιοδήποτε τύπο ρυθμού, ήρθε η ώρα για αυτό το βερνίκι νυχιών να πάει.

Η έφεσή σας ανάγνωση για την εβδομάδα …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

70χρονος καλλιτέχνης μακιγιάζ Sandy Linter έχει ζωγραφίσει τα πρόσωπα του Iman καθώς και την Cindy Crawford, καθώς το έχει αυτό να δηλώσει για μακιγιάζ: “Φορέστε το μακιγιάζ, δεν το έχετε φορέσει. Αντί να προσπαθήσετε να κρύψετε τα ελαττώματα, να βελτιώσετε τι έχετε. ”

Κορυφαίες ιδέες από τους ειδικούς του δέρματος Ακριβώς πώς να ενισχύσουν την ανοχή του δέρματός σας για τη διαχείριση των ερεθιστικών προϊόντων όπως το Retinol.

Σε αυτή τη σημείωση, εδώ είναι τι πιστεύουν ότι οι Derms πιστεύουν κάθε 40 – κάτι πρέπει να κάνει για πολύ καλύτερο δέρμα.

Ακριβώς σε κατάσταση που αναρωτιέστε ακριβώς πώς να πάρετε τα μαλλιά του Jon Snow από το παιχνίδι των θρόνων (είναι μια νόμιμη ανησυχία, προφανώς).

Πήρε μωρά γούνα; Του προγράμματος που κάνετε. Αυτά είναι υποτιθέμενα τα καλύτερα κενά για να διαχειριστούν όλα αυτά τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων!

Δεν είστε σίγουροι τι να παράγετε το δείπνο απόψε; Ακριβώς πώς για κάτι από αυτό το γύρο των 24 απολύτως φρικτών συνταγών vintage;

Γιατί ο 3-year-old δρα σαν ένα threenager, καθώς και η πλευρική σημείωση, καλώς ήρθατε στον κόσμο μου.

Εγώ καθώς και coywolf σε λίγα χρόνια

Cue το soundtrack στην παιδική μου ηλικία της δεκαετίας του ’80 …

Shirley Manson, μόνιμα εικονίδιο στυλ μου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απολαύστε το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο “K; ? Είναι το τελευταίο τον Μάρτιο. Ελπίζω να κάνετε κάτι διασκέδαση. τα λέμε σύντομα.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko