Μεγάλα χαμένα δίδυμα μακιγιάζ και μακιγιάζ μακιγιάζ έμπνευση με καπνό και λάμψη

Ξέρετε πώς οι άνθρωποι λένε ότι ο καθένας στη γη έχει ένα μυστικό doppelganger δίδυμο εκεί έξω κάπου που δεν έχουν ιδέα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιστεύω ότι αυτή η καθολική κατάσταση της ζωής ισχύει και για τα μυστικά δίδυμα μακιγιάζ … αλλά δεν είναι, όπως, κάποιος που κάνει το μακιγιάζ του ακριβώς τον ίδιο τρόπο με κάποιον άλλο. Όχι, ένα “μυστικό μακιγιάζ δίδυμο” (ναι, πιστεύω τον όρο αυτή τη στιγμή) είναι κάποιος που κάνει μακιγιάζ με τρόπο που μιλάει στην ψυχή σας και του οποίου το βλέμμα επιθυμείτε να φορέσετε όλη την ώρα. Κάνουν μακιγιάζ ότι θα κάνατε εντελώς τον εαυτό σας, αν μπορούσατε.

Σύντομη ιστορία μακρά … Νομίζω ότι βρήκα τη δική μου, και αυτή είναι στη Ρωσία! και το όνομά της είναι piminova. Την βρήκα στο Instagram ενώ έψαχνα έμπνευση και νέους καλλιτέχνες να ακολουθήσουν.

Πάρτε την ματιά στην κορυφή με τα πορφυρά καπάκια και το Teal στην κάτω γραμμή Lash …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αυτό το teal! Λατρεύω πόσο χαμηλός ο καλλιτέχνης παίρνει τη σκιά και πώς υπάρχει μια σκοτεινή πρακτική κλίση στην εξωτερική και μεσαία κατώτερη γραμμή βλεφαρίδας, η οποία τελειώνει με ένα φωτεινό ποπ πράσινο στις εσωτερικές γωνίες.

ΑΝΔΡΑΣ! Αυτό θα φορέσω σήμερα αν είχα τέσσερις ώρες για να βάλω το μακιγιάζ και πουθενά να πάω, ha ha ha! Επειδή σοβαρά, έτσι θα με πήρε να το κάνω αυτό.

Είμαι βέβαιος ότι η Piminova μπορεί να το βγάλει ταχύτερα, αλλά όχι αστείο, μισή μέρα …

Αλλά τα πάντα για αυτή την εμφάνιση είναι ακριβώς πώς θα προσπαθούσα να το χειριστώ! Λατρεύω πώς τα μάτια του μοντέλου είναι τόσο “bah-bam”, αλλά το δέρμα είναι ακόμη και τονισμένο, και αλλά επιθετικά διαμορφωμένο ή επισημαίνεται.

Λατρεύω και το γυμνό χείλος, και ο υπαινιγμός του highlighter στο τόξο του Cupid και την άκρη της μύτης της. Και μου αρέσει ότι τα φρύδια της είναι βουρτσισμένα και θαμνώδη.

Τοσο καλα!

Εδώ είναι μια άλλη εμφάνιση που αγαπώ …

Μου αρέσει το ροζ λάμψη του καπακιού και το πώς το σκούρο πράσινο στις χαμηλότερες γραμμές της βλεφαρίδας κορυφώνεται σε ένα φωτεινό κίτρινο ποπ χρυσό στην εσωτερική γωνία.

Πάλι, ένα γυμνό χείλος και το δέρμα που δεν είναι υπερβολικά διαμορφωμένο ή επισημαίνεται.

Και αυτός ο παρακάτω έχει ένα διαφορετικό vibe, αλλά και το σκάβω …

Λατρεύω πώς το σκοτεινό πορφυρό χείλος (πώς παίρνει τις γραμμές της τόσο τραγανές;) ταιριάζει με την φτερωτή επένδυση. Νομίζω ότι είναι σούπερ δροσερό.

Αυτή η επόμενη εμφάνιση έχει ένα είδος Mac Club Vibe σε αυτό και είναι ότι ένα cool-toned καφέ στην πτυχή; Θα το έκανα με το Mac Wedge ή Mac Soba … ή ίσως σφήνα και σέλα;

Αυτός ο τύπος εμφάνισης είναι εντελώς η μαρμελάδα μου. Έχω κάνει εκδόσεις πολλών χρόνων, αλλά όχι μισό τόσο καλό όσο αυτό.

Χορηγήθηκε, πιθανότατα θα έχω ένα νέο “μακιγιάζ δίδυμο” την επόμενη εβδομάδα επειδή είμαι άτακτος σαν αυτό (ο Charlotte Tilbury ήταν το on-are-agree make makeup twin για λίγο τώρα, ha ha), αλλά ας πούμε απλά Προς το παρόν που η Piminova από το Chelyabinsk στη Ρωσία είναι δική μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος είναι το makeup σας δίδυμο αυτές τις μέρες;

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko