Τρελός για κρέμες! Revlon revlumanance creme σκιά σε όχι μόνο γυμνά

Revlon όχι μόνο γυμνά
Αυτό το μήνα είμαι τρελός για κρέμες. Μείνετε συντονισμένοι για μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ κρέμας σε όλο τον Ιανουάριο.

Πρώτα απ ‘όλα, είμαι σοκαρισμένος που δεν έχω ήδη δοκιμάσει αυτή την παλέτα Revelon, επειδή είμαι τόσο οπαδός των ατομικών τους σκιών κρέμας στα γλάστρες (σοκολάτα ή εσπρέσο, ονός). Πρέπει να ευχαριστήσω το τραύμα της τελευταίας μου check out στον οδοντίατρο για αυτή τη στιγμή την αγορά λιανικής θεραπείας!

Η σκιά της Creme Lightanance σε όχι μόνο γυμνά (7,99 δολάρια) έρχεται σε ένα λεπτό, κομμένο πλαστικό πακέτο με έναν καθρέφτη στη μία πλευρά και τέσσερις ουδέτερες σκιές κρέμας από την άλλη. Είναι μια σειρά συντονιστικών χρωμάτων με γυαλιστερό φινίρισμα για να φωτίσει τα καπάκια του Yo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Revlon δεν είναι μόνο γυμνές
Ξέρετε ότι η υψηλή μόδα / εκδοτική εμφάνιση γυαλιστερού καπακιού; Αυτό το κάνει αυτό, αλλά χωρίς το πάχος, τη βαρύτητα ή τη μεγάλη πτήση (βλέπω κάποια μικρή πένα μετά από λίγες ώρες, αλλά όχι πολύ).

Το Revlon δεν είναι μόνο γυμνές

Ένα πράγμα όμως: Αυτά είναι καθυστερημένα, οπότε όχι μόνο οι γυμνές δεν είναι αυτό που θα πάρετε όταν λαχτάρα έντονη χρωστική Το βλέμμα είναι μαλακό, λαμπερό και αληθινό στο όνομά του – “Φωτισμός”.

Περισσότερα deets …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Διαρκεί περίπου 4 ώρες σε γυμνά καπάκια προτού αρχίσω να βλέπω να χτυπάει.

Δεν λειτουργεί σε λεπτές γραμμές.

Μείνετε κρεμώδη για περίπου 5 λεπτά πριν από ελαφρώς στεγνώσει, οπότε έχετε χρόνο να αναμειγνύετε.

Τα στρώματα καλά.

Όχι μόνο οι γυμνές είναι ένας από τους έξι συνδυασμούς.

Αυτό είναι το είδος του λαμπερό κάλυμμα καπακιού που πραγματικά werks με ένα φωτεινό χείλος και πολλά μάσκαρα. Ξέρετε πότε χρειάζεστε κάτι για να το κάνετε καλύτερα; Η παλέτα όχι μόνο γυμνά θα κάνει το τέχνασμα.

Το Revlon δεν είναι μόνο γυμνές
Πήρα δικό μου στο Ulta, αλλά μπορείτε να το βρείτε οπουδήποτε πωλείται Revlon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Κάποιος άλλος να αναρροφηθεί στην προβολή των εγγράφων Fyre Festival στο Hulu και Netflix; Ο καθένας φαινόταν να μιλάει γι ‘αυτούς, οπότε έχω δει το Netflix ένα χθες και τώρα θέλω να το ξέρω αυτό: πώς η ja κατευθυντήρια γραμμή δεν πάει επίσης στη φυλακή; Θα έπρεπε να γνωρίζει μερικά από τα σκιερικά πράγματα που κατέβηκαν!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko