Γιορτάστε τη μοναδικότητά σας με την ALMAY στα Walgreens

Νομίζω ότι ένα από τα πιο δροσερά πράγματα για να γερνάει, μεταξύ των λιγότερο δροσερά πράγματα όπως τυχαία ξύπνημα δύο ώρες πριν την αυγή και να έχεις γόνατα πριν από μια καταιγίδα, είναι το πώς συνεχίζουμε να φτάσουμε Γνωρίζουμε καλύτερα και πώς ανακαλύπτουμε πάντα νέες πλευρές στην προσωπικότητά μας.

Θέλω να πω, βαθιά μέσα, ξέρω ποιος είμαι, και ότι ο πυρήνας Karen παραμένει σχεδόν το ίδιο. Αλλά, με την πάροδο του χρόνου βρίσκω νέα πράγματα για τον εαυτό μου ότι ποτέ δεν ήξερα ότι υπήρχε, όπως, δεν ήταν μέχρι να συναντήσω καρτέλες στα 30 μου που συνειδητοποίησα ότι ήμουν μια πλήρης τρελή κυρία γάτα!

Η ιδέα να αγκαλιάσετε τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς σας, πολυάριθμες από αυτές, είναι ακόμα ανεξερεύνητο, βρίσκεται στο κέντρο της νέας καμπάνιας #almaytrueyou. Είναι όλα σχετικά με την έκφραση της ατομικότητάς σας μέσω μακιγιάζ που ενισχύει τη μοναδικότητά σας, αλλά δεν καλύπτει το αληθινό σας.

Είμαι βέβαιος ότι είστε εξοικειωμένοι με την Almay και τα έχετε δει στους Walgreens. Η μάρκα είναι γνωστή για τους υποαλλεργικούς τύπους τους και την πολύ πιο φυσική εμφάνιση τους, έτσι ώστε ακόμα και αν φοράτε μακιγιάζ, εξακολουθείτε να μοιάζετε με εσάς, και όχι σαν ένα εντελώς διαφορετικό άτομο.

Heads Up, Smart Shoppers! Όπως μιλάμε, όλα τα προϊόντα Almay αγοράζουν 2, πάρτε 1 εντελώς δωρεάν στο Walgreens μέχρι τις 24 Μαρτίου 2018.

Είναι μια ματιά Έχω πάει πρόσφατα. Εγώ είναι ακόμα εγώ, αλλά, όπως, Zhuzhed με επιπλέον αίσθηση. ???

Ο Almay μόλις ξεκίνησε μια κομψή νέα σειρά τετραγώνων ματιών που ονομάζεται Squad ™ Almay Shadow. Είναι μόνο περίπου 6,99 δολάρια το καθένα, και ο καθένας έρχεται με ένα ματ, μια λάμψη, ένα μεταλλικό και ένα τετράγωνο φινίρισμα σατέν στην ίδια σκιά. Υπάρχουν 15 αποχρώσεις στη γραμμή, που κυμαίνονται από καθημερινές ουδέτερες έως μοντέρνες φωτεινές. Έτσι, υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε.

Μου αρέσουν, ειδικά επειδή είναι ο οφθαλμολόγος δοκιμασμένος, μην ερεθίζουν τα ευαίσθητα μάτια μου ή να τους φτιάξω φαγούρα ή να σκίσουν. Μου αρέσει επίσης να έχω και τα τέσσερα μαλακά, εύκολα στη μείγμα τελειωμένα σε ένα μέρος. Είναι εκπληκτικά ευέλικτα. Είναι εύκολο να τα επιλέξετε και να κάνετε μια ολόκληρη ματιά από την αρχή μέχρι να τελειώσω, αλλά μου αρέσει επίσης να αρπάζοντας μερικές και προσαρμοσμένες ανάμειξη για να μαστίζετε ξεχωριστά τελειώματα (που είναι τόσο εντελώς το στυλ μου, και τι κάνω στα τρία #almaytrueyou φαίνεται παρακάτω).

Έτσι, όπως έχει τεκμηριωθεί καλά στο O.M.R. (Επίσημη εγγραφή μακιγιάζ), είμαι ένας εθισμένος γοητεία, μια μητέρα και ένας φίλος στους αιλουροειδούς, αλλά ίσως να μην ξέρετε ότι είμαι επίσης …

1. Ένας Boss Baker

Τουλάχιστον είμαι στο κεφάλι μου. και βελτιώνω όλο το χρόνο. Ελπίζω να είμαι ένας πολύ προϊστάμενος baker κάποια μέρα.

Μου αρέσει να ψήνω, και σώζω εμμονή συνταγές και εικόνες κέικ και cupcakes. Δουλεύω για το όνειρο του ψησίματος ενός τριών-κλιμακωτή γαμήλια τούρτα από το μηδέν και τη σωληνώσεις που πάγωμα στην τελειότητα. Εκείνη την ημέρα θα έρθει τελικά, σημειώστε τα λόγια μου!

Το Boss Baker Baker Look είναι εμπνευσμένο από σκουρόχρωμα cupcakes σοκολάτας με ζεστό ροζ πασπαλίζουμε.

Προσθέστε ένα κύπελλο Almay και μείγμα ….

Για αυτά τα σοκολάτα βλεφαρίδες, χρησιμοποίησα δύο διαφορετικές ομάδες σκιάς – ένα δροσερό καφέ 110 προκαλεί μια αναταραχή και ένα ουδέτερο καφέ 230 το ίδιο.

Μικοποιώ τις ματ αποχρώσεις με τους σατέν, στη συνέχεια τα εφαρμόστηκαν στα καπάκια μου με μια υγρή βούρτσα.

Γρήγορη συμβουλή: Αφού εφαρμόσετε τη σκιά ματιών σε σκόνη με μια υγρή βούρτσα, περιμένετε μέχρι να στεγνώσει τελείως η σκιά πριν να αναμειχθεί, επειδή η σκιά ματιών ξηρού σκόνης είναι πάντα απλούστερη για να αναμειχθεί από τη σκιά ματιών με υγρή σκόνη.

2. Μια βασίλισσα καραόκε

Είμαι βασίλισσα καραόκε στο κεφάλι μου. Μου αρέσει να τραγουδάω. Οποιαδήποτε στιγμή, οποιοδήποτε μέρος, είμαι κάτω για το hop στο μικρόφωνο και τη ζώνη έξω έχω το χρόνο της ζωής μου – Ευχαριστώ Bill Medley και Jennifer Warner για αυτό το πιασάρικο συντονισμό!

Δεν βγαίνω στο καραόκε σχεδόν αρκετό αυτές τις μέρες (επειδή, γεια, η ζωή του νήπια), αλλά όταν πάω, μου αρέσει να το glam. Εδώ είναι μια καπνιστή Taupe που θα φορέσω εντελώς:

Οτιδήποτε και όλα μπορεί να είναι ένα μικρόφωνο.

Χρησιμοποίησα μερικές διαφορετικές ομάδες σκιάς, πάλι ανάμειξη των χρωμάτων σε κάθε ένα – ένα μπεζ 140 εδώ δεν πηγαίνει τίποτα στο οστό του φρυδιού μου, ένα καφέ 120 ποτέ δεν δουλεύει στην πτυχή μου, και 180 φιλοδοξία στα καπάκια μου και τις χαμηλότερες γραμμές βλεφαρίδων.

Γρήγορη συμβουλή: Όταν κάνετε καπνιστά μάτια, κάνετε σκιά ματιών πριν από την ίδρυσή σας, τη σκόνη κ.λπ., γιατί τότε μπορείτε να καθαρίσετε οποιοδήποτε φθινόπωρο χρησιμοποιώντας το μακιγιάζ ματιών, χωρίς να μπερδευτείτε το μακιγιάζ του προσώπου σας. Για να καθαρίσω την περιοχή κάτω από τα μάτια μου σε αυτή την εμφάνιση, χρησιμοποίησα το ALMAY απαλά μακιγιάζ μακιγιάζ μακιγιάζ (περίπου 8,49 δολάρια).

3. Ένα κορίτσι κηπουρικής

Αυτό ήταν κάτι που έμαθα για τον εαυτό μου στο κολέγιο στις 20 μου. Ανακάλυψα ότι είχα έναν πράσινο αντίχειρα μετά από μια τάξη βοτανικής και έκανα ένα πείραμα που συνεπάγεται επικονίαση καρυδιού (Side Note: Αυτό έμαθα πώς να χρησιμοποιήσω τον αγροτικό εξοπλισμό).

I still struggle with orchids, though.

Nowadays, you can typically find me tending to the large collection of potted plants on my deck on spring and summer weekends.

The colors in my garden inspired this teal and gold look. I’m wearing a vibrant teal 160 thrill Seeker and a warm gold 150 Pure Gold, Baby.

QUICK TIP: If you want to wear bright eyeshadow, but you don’t have a clue what to do or how to do it, start with something easier, like using the shadow as a liner applied on your upper lash line using an angledβούρτσα.

Θα με βρείτε πάντα ένα καπέλο όταν είμαι κηπουρική.

Να έχω το στυλ!

Ο Boss Baker

110 Αιτία αναταραχή

230 το ίδιο

Η βασίλισσα καραόκε

140 εδώ δεν πηγαίνει τίποτα

120 Ποτέ δεν εγκατασταθούν

180 φιλοδοξία

Το κορίτσι κηπουρικής

160 Shrill Seemerer

150 καθαρό χρυσό, μωρό

Είστε ένα κοινό θέατρο; Ενας εθελοντής? Μια μοτοσικλέτα μαμά; Ένας μαθητευόμενος στυλίστας; Ποια μέρη της προσωπικότητάς σας θέλετε να γιορτάσετε και ποια ομάδα σκιάς Almay θα χρησιμοποιήσετε για να δείξετε σε κάθε μέρος;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko