Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ και ομορφιά μασκότ, vol. Οι καρτέλες 687

έκαναν πάντα τη διασκέδαση της τάσης μου για τριαντάφυλλα. Θα έλεγε: “Τα τριαντάφυλλα είναι για τη ΣΣΣ”, και ήταν όλα για ναρκισσού. Υποστηρίζοντας, ήταν επειδή τους άρεσε οι γραμμές και η παλέτα χρωμάτων. Το λευκό και το πορτοκαλί έμοιαζαν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της γούνας του. Αλλά μερικές γάτες ψιθύρισαν στις σκιές που ήταν επειδή ήταν ένας ναρκισσιστής.

Φυσικά, δεν γνώριζαν πραγματικά τις αληθινές καρτέλες επειδή ήταν ο τύπος της γάτας που θα μιλούσε να χτυπήσει για την αγάπη σου για τριαντάφυλλα, αλλά στη συνέχεια θα σας στείλει, όπως, τρεις δωδεκάδες τριαντάφυλλα αν βρήκε ότι αισθάνεστε κάτω . (Ήταν συνήθως ανοιχτό ροζ, από το δρόμο, σε περίπτωση που αναρωτιέστε.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρόδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες οι γάτες που βοήθησαν είχαν μια εκπληκτική ποσότητα βάθους. Rosie, όπως γνωρίζετε, είναι κάπως μια μεγαλοφυία γάτας. Στην πραγματικότητα, γνωρίζετε ότι κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου της συνεργάζεται με μια περιβαλλοντική ομάδα γατών εδώ στο Tahoe που καταπολεμά την αλλαγή του κλίματος. Yup, υποστηρίζει τον τοπικό πληθυσμό λιονταριών ορεινού, βοηθώντας να μελετήσει τη γενετική ποικιλομορφία τους … και αυτή σκι. Σημείωση: Δεν είναι πολύ καλό σε αυτό, αλλά το κακό πράγμα, προσπαθεί.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko