Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ και ομορφιά μασκότ, vol. 612

Οι καρτέλες ποτέ δεν γνώριζαν τον πραγματικό μπαμπά του. Μεγάλωσε ένα αδέσποτο στους μέσους δρόμους της κοιλάδας του μύλου, και όταν ήρθε να ζήσει μαζί μας, ήταν περισσότερο από μια σχέση εργοδοτών-εργαζομένων, όπου υπηρετούσα ως σηκωδικός του σεφ, το γαϊδουράγκαθο του γάλακτος και το εκτελεστικό βοηθός.

Αλλά αυτός και ο El Hub είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Δεν ήταν πραγματικά γονικό, αλλά είχαν μια βαθιά φιλία. Εάν οι καρτέλες ήταν εδώ, θα επιθυμούσε τον El Hub μια ευτυχισμένη μέρα του πατέρα και να σας πω ευχαριστώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι καρτέλες και ο El Hub πήγαν σε πολλές μεγάλες περιπάτους μαζί στο λόφο έξω από το condo μας, εξερευνώντας περισσότερο από τις καρτέλες και το έκανα. Μπήκαν σε όλα τα είδη κακόβουλες με τα χρόνια, όπως οι καρτέλες που έρχονται σε σκάλες από την παλιά βελανιδιά, ή οι καρτέλες χρόνου βρήκαν ένα απροσδόκητο αυγό γαλοπούλας στο γρασίδι, ή οι καρτέλες χρόνου μπήκαν σε μια βούρτσα Τοπικό ρωσικό μπλε πάνω από τα δικαιώματα του Catnip.

Μετά από μια σκληρή μέρα εργασίας, αγαπούσαν να κρέμονται μαζί.

Οι καρτέλες φαινόταν πολύ ευγνώμονες για τον δεσμό που μοιράστηκε με το El Hub και κάθε φορά που ο El Hub κάλεσε το όνομά του, “καρτέλες!” Ανεξάρτητα από το πού είτε ένας από αυτούς ήταν στο σπίτι, οι καρτέλες έγιναν πάντα να τρέχουν και να σκοντάφτουν κάθε βήμα του δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Όποιος πιστεύει ότι το πρόσωπο μιας παγκόσμιας μόδας μάρκας και η αυτοκρατορία Modeling Kitty είναι εύκολη δεν καταλαβαίνει τι χρειάζεται – όλη η θυσία και η δέσμευση. Και παίρνει επίσης ανθρώπους και γάτες που μπορείτε να εμπιστευτείτε ποιος έχει το καλύτερο ενδιαφέρον σας στην καρδιά.

Το El Hub ήταν το πλησιέστερο πράγμα που έπαιρναν ποτέ σε έναν πατέρα, και αγαπούσαν ο ένας τον άλλον βαθιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όχι μόνο οι συνάδελφοί τους εργάζονται για να χτίσουν μια αυτοκρατορία μόδας αιλουροειδών. Ήταν επίσης μέλη της οικογένειας και τους καλύτερους φίλους.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko