TBT: Sephora + Pantone 2012 Χρώμα του έτους – Tangerine Tango

Αυτή η ρίψη πίσω την Πέμπτη δεν επιστρέφει τόσο καλά, αλλά διαθέτει το χρώμα πορτοκαλί που είναι κατάλληλο για αποκριές που έρχονται. Μόλις 3 χρόνια πριν, η Sephora συνεργάστηκε με την Pantone (την Οικουμενική Αρχή) για να προωθήσει το χρώμα του έτους. Το 2012, το χρώμα ήταν το Tangerine Tango:

Είναι ένα βαθύ κοκκινωπό πορτοκαλί που ισοδυναμεί με καλά σε μια σειρά από προϊόντα καλλυντικών, όπως κοκκινίζει, σκιές ματιών, κραγιόν καθώς και βερνίκι νυχιών. Δεν είναι σε θέση να περάσει τίποτα περιορισμένη έκδοση, αγόρασα αυτό το quad:

SEPHORA + Παντόνι Παγκόσμιο Χρώμα του έτους – End Quad eyeshadow

Πρώτον, η συσκευασία. Αυτό πραγματικά με επέστρεψε – όταν αγόρασα αυτό, δεν είχα πάρει τα χέρια μου στα παλέτες του συστήματος ευελιξίας της Inglot ακόμα, όμως τώρα που έχω τον Inglot, είναι μάλλον προφανές ότι η συσκευασία Sephora είναι ένα συνολικό αντίγραφο αυτού.

Τα χρώματα στο quad είναι όλα τα λάμψη, δεξιόστροφα από την επάνω αριστερή γωνία:
Σπουργίτι: καπνός βαθύ καφέ (σατέν)
Πεζοδρόμιο: κάρβουνο με ασημένιο λάμψη (περισσότερο σαν λάμψη)
SCALLOP SHELL: Φως Ροδάκινο Shimmer
Carnelian: καμένο πορτοκαλί με ζεστό λάμψη

Αυτό το τετραπλό έξοδο CAD $ 34 καθώς και περιλαμβάνει 2,2 g κάθε σκιάς για συνολικά 8,8 g προϊόντος, καθώς και πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ. Είναι μια εκπληκτική αξία καθώς και αρκετά καλή ποιότητα. Οι δύο πιο σκούρες αποχρώσεις στην κορυφή ήταν κάπως στεγνώστε σε σύγκριση με το κάτω μέρος δύο όμως δεν ήταν κακή συνολικά. Το μόνο πρόβλημα που αποφεύγεται από το να είναι ένας αυτόνομος συνδυασμός είναι η απουσία μιας σκιάς τύπου ματ, ωστόσο δεν είναι σημαντική συμφωνία. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ σπουργίτι στην πτυχή, το κέλυφος χτένι για το εσωτερικό highlight, καθώς και το Carnelian στο κέντρο του καπακιού για ένα ποπ χρώμα.

Το χρώμα του 2012 Sephora + Pantone του Tangerine Tanger του Tangerine στηρίχθηκε με:
2013: Σμαραγδένιο
2014: Ορχιδέα ακτινοβολίας
2015: Marsala
Θα δηλώσω εδώ ότι είμαι μάλλον χαμένος που χάσαμε το Marsala φέτος, πραγματικά πραγματικά επιθυμούσα πραγματικά ότι κοκκινίζει παλέτα trio. Αλλά έκανα εγγύηση για να μην αγοράσω, οπότε δεν το πήρα!

Έχετε κάποιον από εσάς που αγοράσατε οποιοδήποτε είδος των στοιχείων του Sephora + Pantone; Οποιεσδήποτε προβλέψεις τι χρώμα του Pantone 2016 θα μπορούσε να είναι δυνητικά; Πιστεύω κάτι χρυσό / μουστάρδα ή μπλε!

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Κάντε κλικ για να στείλετε email αυτό σε έναν καλό φίλο (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Pinterest (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε στο Twitter (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Tumblr (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε την Reddit (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Μαύρη Παρασκευή 2015: Όχι-Αγορά Editionhappy Ευχαριστιών στους Αμερικανούς φίλους μου! Ελπίζω να γεμίσετε γεμάτα την Τουρκία καθώς και την κολοκύθα πίτα! : D Στη συνέχεια ξεκουραστείτε για μαύρη Παρασκευή αύριο! ·) Έτσι φαίνεται ότι όλοι εγώ θα βγούμε έξω από την Αγορά της Μαύρης Παρασκευής φέτος. * Pout * Alas, μαύρη Παρασκευή στον Καναδά είναι λιγότερο …
26 Νοεμβρίου 2015, “Ομορφιά”

Pantone χρώμα (-α) του έτους: Τα αυξημένα χρώματα χαλαζία και serenitytwo αποκαλύφθηκαν φέτος! Αυξημένη χαλαζία (Pantone 13-1520) και η ηρεμία (Pantone 15-3919) είναι ενδιαφέρον, αυτό είναι το πρώτο έτος pantone έχει επιλέξει 2 χρώματα, καθώς και τα δύο χρώματα προσφέρουν μια δυνατότητα δυνατοτήτων στον κόσμο των καλλυντικών. I can envision a beautiful blush combination with different increased Quartz-ish shades, as well as Serenity would…
December 3, 2015In “Beauty”

Sephora VIB πώληση φθινόπωρο 2016 Hauland Εδώ είναι η αναφορά. Χρόνος πραγματικότητας: Έβαλα 3 παραγγελίες στο Διαδίκτυο καθώς και έκανα 1 αγορά στην κατασκευή. 😀 I requalified for VIB Rouge for next year again! Αλλά, όχι από τις δικές μου αγορές, ωστόσο οι καλοί μου φίλοι συγκεντρώθηκαν τις αγορές τους με δική μου (θα δηλώνω ότι η κατανομή ήταν 30% εγώ, 70% τους). …
November 18, 2016In “Beauty”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko