SEPHORA VIB $ 20 από $ 50

Όπως το ρολόι, αυτή η προσφορά έπεσε στα εισερχόμενά μου την Τρίτη. Η Κοίμηση της Θεοτόκου είναι αρκετά συντηρημένη στην ετήσια τους παρέχει – εκτός αν θέλουν οι πελάτες να εξερευνήσουν! Πιάσαμε το κουπόνι έκπτωσης Sephora Vib στον συνεργάτη μου που ήθελε να αγοράσει κάποια Χριστούγεννα παρέχει έτσι ώστε να πήγαμε στο εμπορικό κέντρο την Παρασκευή για να ψωνίσετε καθώς και αυτό που αγόρασε:

Marc Jacobs decrence (θα κοιτάξετε μόνο το μπουκάλι; Είναι σαν ένα πορτοφόλι! Μου αρέσει.)

Calvin Klein αποκαλύπτει

Maison Martin Margiela “Replica” Jazz Club (Yup, το επιθυμούσε και αυτό, μετά από δειγματοληψία όταν το πήρα για έναν ακόμα φίλο.)

Acqua di parma mandorlo di sicilia (λοσιόν – αυτό ήταν ένα δώρο για τον εαυτό της, είναι εθισμένος σε αυτό, μυρίζει σαν βανίλια καθώς και αμύγδαλα!)

Τα αρώματα είναι ακριβό! Ήταν μάλλον ευτυχισμένη με το να πάρει $ 20 μακριά. Και πήρα ένα “δώρο” για τον εαυτό μου με την εξαργύρωση ενός ακόμη 500 πόντων για ένα κιτ Josie Maran! Θα δημοσιεύσω μια πολύ πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση στα πλεονεκτήματα των 500 σημείων που έχω πάρει πρόσφατα.

Και … Θα γελάσετε, ωστόσο έκανα το Vib Rouge!

Δεν μπορώ να το πιστέψω! Το έτος που πηγαίνω σε ένα NO-BAY είναι το έτος που καταλήγω “δαπάνες” πάνω από $ 1k στο Sephora. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας νύχτας των κοριτσιών, στρατηγικήκαμε ότι θα έπρεπε να πιστεύουμε όλες τις αγορές Sephora σε έναν λογαριασμό, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο καθεστώς VIB Rouge. Λοιπόν, φαίνεται σαν να συνέβη! Χάρη σε όλους τους καλούς φίλους μου που έβαλαν μαζί μου τις εντολές του Sephora. VIB Rouge “Perks”, ακριβώς εδώ έρχομαι!

Τι χρησιμοποιήσατε το κουπόνι έκπτωσης;

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Κάντε κλικ για να στείλετε email αυτό σε έναν καλό φίλο (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Pinterest (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε στο Twitter (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Tumblr (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε την Reddit (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Sephora VIB SARENRELAX, Χαλαρώστε, δεν έσπασε το NO-BAY. Δεν ήθελα το επιτόκιο έκπτωσης VIB να πάει να σπαταλήσει έτσι το έδωσα στους καλούς φίλους μου καθώς και τους συναδέλφους. Έχω καταλήξει να αγοράσω 1 προϊόν για τον εαυτό μου, ωστόσο είναι μέσα στην αποζημίωση του μηνύματος, επειδή είναι ένα αντικείμενο αντικατάστασης. Πρώτα,…
19 Απριλίου, 2015, “Ομορφιά”

SEPHORA VIB SALE Απρίλιος 2017 Η HALIT είναι η αρχή του Μάιο καθώς και συνήθως θα έπρεπε να έχω τα σκουπίδια μου, ωστόσο, είμαι λίγο καθυστερημένος, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο δαπανώθηκε γιορτάζοντας τα γενέθλιά μου. Έτσι, εδώ είναι η Sephora VIB SALE RAUL. ·) Όπως αναμένεται, δεν ανέβαλα εξαιρετικά πολύ για την πώληση Sephora VIB …
1 Μαΐου, 2017in “Ομορφιά”

SEPHORA VIB Αγοράζοντας Listing Απρίλιος 2016 Editionit εκείνη την εποχή του χρόνου και πάλι. Ο χρόνος που επιθυμεί να αναλάβει την τυπική έννοια, όταν η γραμμή μεταξύ των “αναγκών” καθώς και “θέλει” θολούρα – είναι χρόνος Sephora VIB Sale! : LOL: Καταλαβαίνω ότι τα προηγούμενα χρόνια, το πρότυπο αγοράς μου κατά τη διάρκεια της Sephora Vib Sale ήταν αυτή: Κάνω κάποια online …
7 Απριλίου 2016in “Ομορφιά”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko