Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 628

Οι καρτέλες άρεσαν το Απόκριες, όπως γνωρίζετε. Θα λάβουμε RSVP στην ετήσια γιορτή του Απόκριες έξι μήνες, καθώς και εγώ κρατήθηκα όλη την αποκριτική του θεραπεία καθώς και συνταγές ποτών, όπως τα εξής …

Κοκτέιλ γαρίδας γαρίδας

Catnip Jello Parfait

Gravy Shooters

Rosie Upping παιχνίδι μοντελοποίησης

Είμαι σοκαρισμένος. Η Rosie αναγκάζει πραγματικά το παιχνίδι μοντελοποίησης του πρόσφατα. Ως ακαδημαϊκή, αυτή η γυναίκα μπορεί να μελετήσει, καθώς παρακολουθεί ατελείωτη ταινία καρτέλας κατά τη διάρκεια του ύψους της καριέρας του διαδρόμου, επιλέγοντας δείκτες καθώς και τις αποχρώσεις του Supermodeling Kitty. Μου είπε ότι έχει διδακτορικό διδακτορικό στη βιομηχανική, η οποία είναι πιθανότατα γιατί η μυϊκή της μαζική διαχείριση είναι εκτός αυτού του κόσμου. Όταν κατανοήσετε την επιστήμη πίσω από τις θέσεις, μπορείτε πραγματικά το επόμενο επίπεδο. Ή αυτό μου λέει όταν αναβοσβήνει αργά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσφέρθηκα να φύγω από το σπίτι δωρεάν αν η Rosie ήθελε να ρίξει λίγο να πάρει μαζί με μερικά από τα γαϊδουράγκατα καλούς φίλους της, αυτό το αποκριές, ωστόσο, δεν έχω ακόμα μια σταθερή απάντηση. Πηγαίνει πίσω καθώς και πίσω. Δεν είναι μάλλον η κοινωνική πεταλούδα όπως οι καρτέλες ήταν, ωστόσο πιστεύω ότι επιθυμεί να διαδώσει τα φτερά της. Θα δούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι αποθηκευμένος στην ουσία catnip καθώς και φρέσκο ​​catnip ακριβώς σε κατάσταση που τραβάει ένα diva τελευταίας στιγμής κίνηση στην μάγισσα ώρα καθώς και λέει, “Ας ρίξουμε ένα πάρτι!”

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko