ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ: ILLAMASQUA POKE Βερνίκι νυχιών

Μπορεί να ανέφερα σε αυτό το blog ότι έχω πολλά βερνίκια νυχιών. Μπορεί επίσης να ανέφερα ότι πολλά από τα βερνίκια των νυχιών μου είναι άγνωστα, ή όπως τους αποκαλώ: μη ανωτέρω. Και πολλοί από τους αδυνάτισούς μου είναι illamasqua. Σήμερα σας φέρνω illamasqua poke.

Περιγράφεται στον ιστότοπο του Illamasqua ως:

Φωτεινό μωβ βιολετί, φινίρισμα λάμψης.

Αρκετά ακριβές, και θα προσθέσω ότι το Shimmer είναι ένα παγωμένο μπλε μικρο-λάμπει, το οποίο κάνει το βιολετί άψογο αρκετά μπλε-τονισμένο σε ορισμένο φως. Στην πραγματικότητα δεν φορούσα αυτό το χρώμα στα δάχτυλά μου, αλλά μάλλον στα δάχτυλα των ποδιών μου. Αλλά επειδή αυτό το blog είναι ένας χώρος χωρίς πόδια, δεν θα σας δείξω πώς βλέπει αυτό τα δάχτυλα των ποδιών μου.

Αυτό το βερνίκι νυχιών είναι ένα ένα παλτό θαύμα (OCW)! Δεν είναι πολύ έκπληξη από το illamasqua. Το πάνω από το Swatch εμφανίζεται με ένα μόνο παλτό, χωρίς κορυφαία παλτό.

Όπως και με όλα τα βερνίκια νυχιών illamasqua, το τετράγωνο εξωτερικό καπάκι μπορεί να αφαιρεθεί και το μικρότερο καπάκι μέσα στο εσωτερικό καθιστά πολύ πιο εύκολο να πιάσει όταν εφαρμόζει το βερνίκι.

Η βούρτσα βρίσκεται στην λεπτότερη πλευρά, αλλά εφαρμόζεται και καταθέτει το πολωνικό πολύ καλά – χωρίς ραβδώσεις ή ανομοιογένεια.

Κοντινό πλάνο για να παρουσιάσετε το παγωμένο μπλε λάμψη. Κάντε κλικ για μεγέθυνση.
Το Illamasqua Nail Polises κοστίζει $ 17 CAD (όταν ήταν διαθέσιμο στον κόλπο του Hudson, τώρα ο μόνος θέση των Βορειοαμερικανών μπορεί να αγοράσει illamasqua είναι online και οι τιμές θα ποικίλουν ανάλογα με τη μετατροπή των £ και τα έξοδα αποστολής είναι απότομα). Περιέχουν 15ml προϊόντος και γίνονται στην Αυστραλία (είδος ενός ασυνήθιστου τόπου για την κατασκευή βερνικιών νυχιών – δεν θυμάμαι άλλα εμπορικά σήματα νυχιών που γίνονται εκεί).

Έχει ένα συνδυασμό ζεστών και δροσερό τόνους – νομίζω ότι θα ήταν κατάλληλο για τους περισσότερους τόνους του δέρματος. Είναι μια αρκετά φωτεινή μωβ σκιά, σίγουρα δεν λειτουργεί κατάλληλα για πιο συντηρητικά περιβάλλοντα.
Πλεονεκτήματα:
• πλούσιο χρωματισμένο – αδιαφανές σε ένα μόνο παλτό
• Μοναδικό χρώμα
• Ακόμη και, ομαλή εφαρμογή
• ανθεκτικό σε τσιπ

Μειονεκτήματα:
• Τιμή, αλλά δεν θα έλεγα ακριβά ή υπερτιμημένα για την ποιότητα (Deborah Lippmann είναι $ 20, ο Marc Jacobs είναι $ 22)

Αντάτη: 10/10

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Κάντε κλικ για να στείλετε email αυτό σε έναν φίλο (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Pinterest (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε στο Twitter (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Tumblr (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε την Reddit (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Η δημοσίευση του Varnish του Illamasqua Varnish της Megapostoday είναι αφιερωμένη στην Julija απεριόριστα αμήχανη και πληρώνει φόρο τιμής στα μεγαποστάσια του πενταετούς. Σε ένα από τα σχόλια, η Julija με ρώτησε πόσοι πολλοί illamasqua πολωνοί ανήκω – έκανα μια γρήγορη μέτρηση από το υπολογιστικό φύλλο αποθέματος και η απάντηση ήταν: 47.: o (διόρθωση, ο αριθμός των μοναδικών …
27 Οκτωβρίου 2015, “Ομορφιά”

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ: Η καθαρότητα του Illamasqua Curity Nail Varnishit ήταν μια στιγμή από τότε που έχω κάνει ένα μη ανωτέρω βερνίκι νυχιών! Σήμερα σας φέρνω την καθαρότητα του illamasqua. Περιγράφεται στον ιστότοπο του Illamasqua ως: ροδάκινο. Uh, εντάξει. κοντός και γλυκός. Για να προσθέσω σε αυτό, θα έλεγα ότι αυτό δεν είναι ένα μαλακό ροδάκινο, είναι ένα τολμηρό ροδάκινο αν υπάρχει κάτι τέτοιο. …
13 Αυγούστου 2015in “Ομορφιά”

5 παστέλ βερνίκι νυχιών που κρατούν με το Πάσχα και το θέμα της άνοιξης, σκέφτηκα ότι θα παρουσιάσω 5 παστέλ βερνίκι νυχιών από το stash μου: thumb to pinky: essie ροζ-a-boo, revlon βερίκοκο ζαχαροπλαστικής, illamasqua milf, mary kay blue lotus, ουσία Ένα υπέροχο μυστικό. Essie ροζ-a-boo # 793 που περιγράφεται ως “ένα τεράστιο ροζ με λαμπερή λάμψη” στο Essie’s …
6 Απριλίου 2015in “Ομορφιά”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko