Ρομαντικές αυξημένες τόνους με φανταστικούς Bronzed Browns

Εγώ όπως αυτός ο συνδυασμός των γευστικών χρυσών καφέ, καθώς και τα κομψά, ροζ ροζ. ?
Εντάξει, έτσι, χρησιμοποίησα αυτή την εμφάνιση χθες, καθώς και το doggone it – ένιωσα μεγάλη για το μακιγιάζ μου. Το ροζ ρουζ, καθώς και το κραγιόν μίλησε με την ψυχή μου … Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ελαστικά, γοητευτικά ροζ ροζ. Mathinks είναι εντελώς θεραπευτικό. Η χρήση ροζ στη χειμερινή περίοδο θυμίζει ότι θα δούμε ξανά τον ήλιο.

Απλά ένα bit makeup!
Έχω κάνει το γυμνό ελάχιστο από την άποψη της βάσης για μήνες, ωστόσο έβαλα λίγο πιο πολωνικά σε αυτή την εμφάνιση, καθώς και εγώ πραγματικά σαν ακριβώς πώς αποδείχθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους εκκινητές, αναμιγνύω ένα παγωμένο λοσιόν σε ένα ματ, μεσαίου-κάλυψης, στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα λεπτό στρώμα με ένα skunk καθαρό γύρω από το πρόσωπό μου. Στη συνέχεια, για κάπως περισσότερη κάλυψη, συσκευάστηκα ένα μικροσκοπικό, ποντίκι που κρύβεται καθαρό με το πιο μικρό ποσό του concealer καθώς και στρατηγικά το σκουπίστηκε όπου έχω λίγο πρόσθετη χρωματισμό (σημεία στα μάγουλά μου καθώς και γύρω από το στόμα μου ). καθώς και αυτά τα ζευγάρια επιπλέον πράγματα πήραν το μακιγιάζ της βάσης μου στο επόμενο επίπεδο! προσπαθήστε να το δηλώσω; – ένα κομψό επίπεδο.

Δείγματα των βασικών προϊόντων στο δέρμα NC42
Ένιωσα σαν τον εαυτό μου για άλλη μια φορά για πρώτη φορά σε λίγο.

Ναι … Χρησιμοποιούσα ξανά το κραγιόν γύρω από το σπίτι, lol! Το Mac Chatterbox είναι ένα τρομερά όμορφο, ζωντανό κοκκινωπό ροζ, καθώς μπορεί να είναι μάλλον ισχυρό εάν εφαρμόζετε ένα στρώμα απευθείας από το σωλήνα. Ήμουν στη διάθεση για κάτι πολύ πιο ώριμο, γι ‘αυτό το κτύπησα κάτω, έπειτα χρησιμοποίησα το δάχτυλό μου για να πιέσω σε ό, τι κραγιόν έμεινε για να παράγει ένα υπέροχο ροζ ροζ λεκέ … Πιστεύω ότι είναι ανθεκτικό, καθώς και χαρούμενος, καθώς και εγώ μου αρέσει . Mac Chatterbox, άνθρωπος! Μην κοιμάστε σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας για Mac, PowerSurge eyeliner με σκιά ματιών Havana = Magic. Layer Havana στην κορυφή του Powersurge την επόμενη φορά που χρησιμοποιείτε ζεστά καφέ ή μπρούντες στα καπάκια σας, καθώς και μην αποτύχετε να θυμηθείτε να μου στείλετε ένα λόγο να σας σημειώσετε. ?

Mac Havana σκιά ματιών + PowerSurge Liner = Magic!

Μακιγιάζ σε αυτή την εμφάνιση

Βάση: Καλλυντικά το δέρμα σας Όμως πολύ καλύτερα θεμέλιο + περιποίηση της επιδερμίδας στο Tan 41, Kevyn Aucoin Concealer στο Medium 06, Mac Strobe Cream σε Pinklite

Μάτια: αστική αποσύνθεση λεπίδα φρύδι σε σκούρες κουρτίνες, Mac σέλα καθώς και Αβάνα σκιά ματιών, Mac PowerSurge μολύβι επένδυση, Bite Charm Upswing Mascara, Mac Αφαιρέστε το Gel Brow

Μάγουλα καθώς και τα χείλη: Laura Mercier Soleive 1 Bronzer, Laura Mercier αυξήθηκε Blush, Mac Chatchbox κραγιόν

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko