Ασυνήθιστα μακιγιάζ ήρωες: Περιλαμβάνουν για πάντα το Aqua XL χρώμα χρωμάτων σε L-54

μακιγιάζ ματιών που εκτελείται σε δύο λεπτά ή λιγότερο με αυτό το φτωχό gal!
Τηλεφωνήστε αυτό το εξαιρετικό μικρό taupe τη σκιά του “Speed ​​Racer”, αφού στεγνώσει f-a-s-t, καθώς και από τότε που δεν μπορώ ποτέ να λάβω κατά νου τι λέγεται πραγματικά, haha.

Αλλά σοβαρά, περιλαμβάνονται για τη σκιά χρώματος χρώματος χρώματος Aqua XL στο L-54, μια σκιά κρέμας 25 δολαρίων (σωλήνας 0,16-oz) στη γραμμή σκιάς Aqua XL του Mufe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με λίγα λόγια, παρά την αλήθεια ότι στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα, τα οποία συνήθως δεν θα έλεγα από τότε που μου αρέσει να έχω χρόνο να παίξω καθώς και να μπερδευτεί καθώς και βήμα πράγματα γύρω από τη διάθεσή μου . Τον τελευταίο καιρό έχω κάνει απίστευτα γρήγορη μακιγιάζ ματιών, τα οποία αυτά είναι εξαιρετικά για.

I Dunno, είναι περίεργο … Αισθάνομαι ότι θα ανακάλυψα τελικά την κλήση μου, όπως αυτός ήταν ο λόγος που βρισκόμουν σε αυτή τη γη, για να καταλάβω κάθε προσφερόμενο μονοπάτι για να βάλει το μακιγιάζ σε 10 ή 15 λεπτά, καθώς και στη συνέχεια να χύνουμε το φασόλια γι ‘αυτό.

Εν πάση περιπτώσει, τυχαία εφαπτομένη, lol! Τι έλεγα πάλι …;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μου αρέσει ακριβώς πώς το L-54 αγκαλιάζει προσεκτικά το δέρμα μου καθώς και δεν μοιάζει με το ότι είναι απλά κάθεται ιδανικό πάνω του.
Τι είναι ένας unsung makeup ήρωας; Για μένα, είναι ένα συχνά υποτιμημένο μακιγιάζ, ένα μακροπρόθεσμο προϊόν συλλογής που σκουπίζει κάτω από την οθόνη ραντάρ πολλών λάτρεις μακιγιάζ, ωστόσο σε τακτική βάση βράχων ο κόσμος μου. Η μακρόχρονη σειρά Unsung Heroes διαθέτει μερικά από τα αγαπημένα μου.

Ω, ναι, ταχύτητα δρομέας, a.k.a L-54, στεγνώνει πολύ γρήγορα, ωστόσο υπάρχει κάτι για αυτό το λάμψη, το οποίο είναι κάπως μισό ανάμεσα σε ένα shimmer καθώς και ένα ματ, που σας παρέχει ακόμα αρκετό χρόνο για να το βγάλετε καθώς Συνδυάστε το χωρίς κανένα τύπο brouhaha, παρόλο που σε πραγματική ώρα που θέτει σε λιγότερο από ένα λεπτό. Κυριολεκτικά, 60 δευτερόλεπτα είναι το μόνο που παίρνετε πριν να ρυθμίσει, ωστόσο δεν απαίτησε πολύ περισσότερο χρόνο από αυτό, δεδομένου ότι αυτό το πράγμα είναι ιδιοφυΐα.

Η κεκλιμένη ιδέα φαίνεται λίγο σαν ένα βάλσαμο για τα χείλη, οπότε μην πηγαίνετε να απομακρύνετε για αυτό στο σκοτάδι καθώς και να προσπαθήσετε να το εφαρμόσετε όταν δεν μπορείτε να δείτε τι κάνετε, αφού μπορείτε πραγματικά να το βάλετε στο δικό σας χείλια.

Για καθορισμένα, αλλά φυσικά καπάκια που λάμπουν, θα συλλάβω προσεκτικά το σωλήνα καθώς και το DAB απευθείας στα καπάκια μου (χωρίς αστάρι) όσο πιο κοντά στη γραμμή βλεφαρίδων μου. Στη συνέχεια, εξομαλύνω τις άκρες με ένα δάχτυλο, συγκεντρώνοντας το χρώμα από τις βλεφαρίδες μου, ωστόσο, έπειτα τραβήξτε επίσης λίγο λίγο έξω καθώς και επάνω στις γωνίες για ένα μικρό ανελκυστήρα.

Τότε θα σφιχτή γραμμή, εφαρμόστε κάποια μάσκαρα, καθώς και αυτό είναι. Τα μάτια εκτελούνται σε δύο λεπτά!

Χρησιμοποιώ Mac τεράστιο πνευματικό πλούσιο στα χείλη μου, καθώς και κλεψύδρα ακτινοβόλο ματζέντα σε μάγουλα mah
Obs, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως βάση για τα σκιά ματιών σε σκόνη, καθώς και να παίζει καλά με τις μεγάλες προσφορές των κλωστοϋχειωδών Mac, όπως το Woodwinked, το Satin Taupe καθώς και το Club. καθώς και το mulch μοιάζει πραγματικά αρκετά πάνω από αυτό. Αυτά είναι τα αγαπημένα μου για να το χρησιμοποιήσω, ωστόσο, κάθε είδος καφέ, χάλκινο ή taupe λειτουργεί καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δοκιμάστε το ένα από αυτές τις μέρες. Υπάρχουν πολλά άλλα χρώματα καθώς και ολοκληρώθηκαν στην ακριβή ίδια φόρμουλα Mufe, ωστόσο το L-54 είναι αυτό που μου αρέσει καθώς και να χρησιμοποιήσω το περισσότερο.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko