Επιστροφή στις Συστάσεις MAC

Έχω συλλέξει 6 προϊόντα MAC για να επιστρέψετε στο Mac! Δεν είναι όλα αδειάστε – οι περισσότεροι από αυτούς έχουν λήξει προϊόντα ή προϊόντα που απλά δεν δούλευαν για μένα.

Για όσους από εσάς μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι με το πρόγραμμα, αυτό είναι που ο ιστότοπος της Mac δηλώνει:

Επειδή μοιραζόμαστε τη δέσμευσή σας στο περιβάλλον, ο M · a · C δέχεται επιστροφές της κύριας συσκευασίας του με το πρόγραμμα επιστροφής στο M · A · C. Επιστρέφοντας έξι (6) M · A · C Κύρια δοχεία συσκευασίας σε ένα M · A · C Counter ή M · A · C Καλλυντικά Online, θα πάρετε ένα εντελώς δωρεάν M · A · C κραγιόν της επιλογής σας ως μια ευχαριστία σε εσένα.

Από το 100% του κόστους πώλησης των κραγιόν Viva Glam καθώς και το Lipglass προσφέρεται σε οργανισμούς που βοηθούν τους ανθρώπους που ζουν με HIV / AIDS, αυτά εξαιρούνται από αυτό το πρόγραμμα.

Πίστευα ότι θα σας δείξω τι επιστρέφω στο Mac καθώς και τότε μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω τι να επιλέξω ως εντελώς δωρεάν κραγιόν μου!

Αυτό θα είναι ο τύπος ενός κενού / καθαρισμού που δημοσιεύει επίσης.

1) Στούντιο Επισκευή σκόνης συν το Ίδρυμα στο NC30 – Εγώ όπως αυτό το θεμέλιο σκόνης για τους καλοκαιρινό μήνες, δεδομένου ότι είναι μάλλον μελαγχολική καθώς και απλή στη χρήση. Αυτό το συγκεκριμένο συμπαγές δεν έχει τελειώσει αλλά έχει σκληρυνθεί με την πάροδο του χρόνου – έπρεπε να ξύνω από το σκληρυμένο ανώτερο στρώμα για να το χρησιμοποιήσω. Είναι εξίσου πολύ παλιό να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούν τη συμφωνία μου με καθώς και ανακάλυψα ότι υπάρχει μια οσμή σε αυτό τώρα που δεν είναι κοινό για αυτή τη σκόνη.

2) Σκόνη κηλίδας που πιέζεται σε μεσαία – ένα από τα προτιμώμενα ημιδιαφανή σκόνες μου. Παίρνει το έργο που γίνεται χωρίς να προσθέσετε μια σκόνη επιφάνεια στο δέρμα. Η σύνθεση στο αυτοκόλλητο έχει απομακρυνθεί πλήρως σε αυτό, επειδή το έφερα στο πορτοφόλι μου. Έχω χρησιμοποιήσει πολλά από αυτά τα συμπαγή!

3) Prep + Prime BB Charm Balm Compact SPF30 στο Light Plus – Δεν είχα ποτέ μια κρέμα BB σε συμπαγή τύπο πριν, έτσι ώστε να είμαι ενθουσιασμένος να δοκιμάσω την έκδοση του Mac. Δυστυχώς, ανακάλυψα αυτό να φανεί μάσκα-όπως στο δέρμα μου – προσπάθησα να το εφαρμόσω με τα δάχτυλά μου, ένα σφουγγάρι, ένα πινέλο … όμως δεν θα μπορούσα να το κάνω. Και, με έσπασε έξω. Το συμπαγές για αυτό είναι πραγματικά αρκετά – έχει μικρο λάμψη ενσωματωμένο στο πλαστικό που λάμπει στο φως.

4) Paint Pot σε μαλακό ώχρα – το είχα αυτό για κοντά σε 7 χρόνια καθώς και είναι εξίσου καλά να φορέσει στα καπάκια μου πια – η ξηρότητα αυτού κάνει τα καπάκια μου να φαίνονται crepey τώρα. Είναι μια φανταστική βάση για σκιά ματιών σκόνης. Έχω πολλά άλλα γλάστρες για να χρησιμοποιήσω πολύ πρώτα όμως θα επαναγοράζα αυτό το χρώμα.

5) Στην ακραία διάσταση Mascara στο Black Extreme – αυτό ήρθε ως μέρος των διακοπών από το 2013. Φαινόταν ελκυστικό με βάση το στυλ ράβδων – ένα ραβδί σιλικόνης με σύντομες τρίχες. Αλλά και το πολύ προϊόν βγαίνει από το σωλήνα – είναι σαν να το πώμα μέσα στο σωλήνα δεν επαρκεί για να σκουπίσει το ραβδί. Ο τύπος είναι ομοίως chumpy καθώς και flakey καθώς και smudgey – όλα τα πράγματα που δεν μου αρέσει σε μια μάσκαρα! Δυστυχώς πήρα 2 από αυτά.

6) Το GREASePaint Stick στη γαλλική συνοικία – ένα προϊόν περιορισμένης έκδοσης από τη συλλογή δηλητηριωδών κακοποιών το 2010. Είναι ένα πανέμορφο μαυρισμένο taupe με χάλκινο λάμψη, ωστόσο έχει στεγνώσει εντελώς. Ο τύπος δεν προτιμάται ούτε – ήταν δύσκολο να αναμειχθεί. Υπάρχει ένα χρήσιμο ενσωματωμένο ξύστρα στο τέλος του μολυβιού.

Επάνω στην Επιστροφή στην επιλογή MAC! Επίσης, παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα αποθηκευτικά καταστήματα θα σας δώσουν την επιλογή επιλογής μιας εντελώς δωρεάν σκιά ματιών αντί για ένα εντελώς δωρεάν κραγιόν – έχω μόλις εξαργυρωθεί ποτέ για σκιές ματιών πριν.

Έχω στη λίστα επιθυμιών μου, τη συμμόρφωση με τα κραγιόν:

Γενναία (σατέν) – ροζ-μπεζ με λευκό μαργαριτάρι
Crosswires (Cremesheen) – Clean Pinky Orange
Fanfare (Cremesheen) – Κίτρινο ροζ
Γραμμή κόμματος (Cremesheen) – Red-toned Plum
Plumful (Luster) – Ανθισμένο Rose-Plum
Δείτε sheer (λάμψη) – γκρέιπφρουτ ροζ

Που θα έπρεπε να εξαγοράσω; Είστε ιδιοκτήτης οποιουδήποτε από αυτά;
Έχετε επιστρέψει ποτέ στο Mac πριν; Τι εξαργυρώσατε;

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Κάντε κλικ για να στείλετε email αυτό σε έναν φίλο (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Pinterest (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε στο Twitter (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Tumblr (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε την Reddit (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Επιστροφή στο Mac ξανά! Συζήτησα στα πρόσφατα misc μου. Το μακιγιάζ καθαρίζει να δημοσιεύει ότι έχω επαρκή mac άδειο να επιστρέψει στο Mac. Έχω σώσει αυτά γιατί πέρυσι, καθώς και εγώ πραγματικά επαρκή για δύο στοιχεία! (6 αδειάζει = 1 προϊόν): D Εδώ είναι τι θα επιστρέψει στο Mac: Δεξιόστροφα από το πάνω …
22 Ιουλίου 2016in “Ομορφιά”

PURE PAN 12 COLLAB: Φθινόπωρο 2016 Editionhappy Ημέρα Εργασίας! Ελπίζω να απολαμβάνετε το μακρύ Σαββατοκύριακο! Και καλωσορίστε σε ένα ακόμα Collab με τη συμμορία του Canuck! Είμαστε όταν και πάλι, προσπαθούμε να απομακρύνουμε σε κάποια προϊόντα γοητείας στο stash μας. Αυτή τη φορά επιλέγουμε 12 προϊόντα για να προσπαθήσουμε να pan / άδειο. Το μήκος αυτού …
5 Σεπτεμβρίου 2016in “Ομορφιά”

Επιστροφή στην επιλογή Mac Pick καθώς και κάποια άλλη γεύση δύο εβδομάδων πίσω που ζήτησα SUGΔιαχειριστές στα οποία το Mac κραγιόν στο εμπόριο, καθώς και ένας αριθμός από εσάς που έχετε κατανάλωση στις συστάσεις σας. Η τεράστια αποκαλύψει! Για να ανανεώσετε, αυτά ήταν οι 6 στη λίστα επιθυμιών μου: Με βάση τα σχόλια, τα κορυφαία 3 ήταν: γενναία, φλυαρία …
8 Σεπτεμβρίου, 2015, “Ομορφιά”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko